Katon korjaus Vihti

Katon korjaus Vihti – hyvinvoiva katto pitää kosteuden poissa ja välttää näin ennenaikaiset remontit. Meiltä löytyy kokeneet ja asiantuntevat osaajat kaikkiin katon eri korjauksiin. Palvelualueeseemme kuuluu kattavasti muukin lähiseutu sekä Uusimaa, esimerkiksi Karkkila, Lohja, Hyvinkää, Espoo ja Nurmijärvi. Suoritamme samoin myös katon korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa. Paikkaamme ja tiivistämme kaikenlaiset katot, oli kohteen malli tai materiaali mikä tahansa; harja-, auma-, pulpetti- ja taitekatot pellistä tiileen sekä palahuopaan. Voit tilata toimestamme omakotitalon, autotallin, -katoksen ja mökin katon korjaukset, kunnostukset varastoon ja pihasaunaan sekä muihin asuin- tai ulkorakennuksiin.

Katon korjaus, paikkaus ja tiivistys Vihdissä voi tarkoittaa täsmäkorjauksia, kuten katepinnan kulumien kunnostuksia sekä jiirien tai saumojen paikkausta. Meiltä saat avun myös, kun katto vuotaa savupiipun juuresta tai läpiviennin kohdalta. Lisäksi teemme vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun tiivistykset ja korjaukset. Saat meiltä sadevesikourujen kunnostukset sekä aluskatteen vaurioiden korjaukset, kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot sekä päivitykset kattoturvatuotteisiin. Korjaustyöt hoidamme aina yksilöllisenä palveluna kohdekaton tilanteen mukaan. Toimimme avaimet käteen- periaatteella sekä laatutuottein ja -menetelmin. Sivujemme kautta voi kuluihin hakea myös joustavaa, luotettavaa rahoitusta. Ammattilaistemme kattotyöt kuuluvat lisäksi kotitalousvähennyksen piiriin.

Kattovuodon kunnostusten lisäksi toteutamme mittavatkin paikkaustoimet. Nopealla aikataululla voi tulla eteen esimerkiksi lumi- tai myrskyvaurioiden korjaus. Ehkä lumi irrotti tikkaat, kattoläpiviennin tai lumiesteen, ja seurauksena kattoon tuli reikä. Tai sitten katto kärsi vahinkoa, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle. Katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjaus Vihdissä on syytä toteuttaa hyvissä ajoin, jotta vältetään vakavammat katto-ongelmat ja suuremman kokoluokan remontit. Kunnostukset palauttavat katolle tiiveyden ja parhaan toimintavarmuuden. Korjaamme pätevästi sekä pitävin tuloksin kaikenlaiset katot ja kohteet!

Peltikaton korjaus Vihti, meiltä saat tehokkaat ja luotettavat paikkaukset

Peltikaton korjaus Vihti – paikkausten avulla kattosi pidetään tiiviinä ja käyttökunnossa. Joskus korjaustarve kuitenkin syntyy odottamatta yhdessä hetkessä. Kenties tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten lumi riuhtoi alustasta irti tikkaat sekä kattosillat, niin että peltiin syntyi reikiä. Peltikatto ei myöskään pysty säästymään sään ja iän tuomilta kulumilta. Korroosio ruostuttaa kattopellit ja vie katolta vesitiiveyden. Toistuvat lämpötilanvaihtelut aiheuttavat kattopeltien edestakaista elämistä. Tämä saa liitokset ja kiinnikkeet löystymään, ja pellit rämisemään tuulella. Lisäksi peltikatto saattaa vuotaa aluskatteen tai yläpohjan tienoilta. Suoritamme taidolla niin pienet kuin suuret peltikaton korjaukset Vihdissä.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Vihdissä hoituu meiltä tehokkain ottein, pohjatöistä reikien paikkaukseen sekä yksittäisten kattopeltien vaihtoon. Tiivistämme kattopeltien saumat ja suoritamme tarpeen mukaan lisäkiinnitykset katolle. Samalla voimme toteuttaa kattopeltien naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin. Saat meiltä peltikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset, samoin kaikentyyppiset peltikaton lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaustyöt. Kattopeltisepiltämme hoituvat myös peltikaton korjaukset saarikohteissa. Tuloksena saat tiiviin ja turvallisen katon, joka säilyttää suojassa rakenteet.

Huopakaton korjaus Vihti – tuloksena terveet ja hyvinvoivat rakenteet

Huopakaton korjaus Vihti, toteutamme vahvalla tuotetuntemuksella kaikki kattosi paikkaukset. Myös huopakatto, eli bitumikatto voi kärsiä vaurioita myrskytuhojen myötä. Ehkä myrskytuuli riepotteli huopavuotia tai myrsky irrotti pellityksiä katolta. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Kuitenkin myös arkiset sään ja ajan rasitukset voivat koitua huopakaton kohtaloksi. Kosteus saattaa livahtaa kermien väliin ja pullistaa huovan kupruille. Katepintaan voi ilmestyä reikiä, painumia, repeämiä, kulumia tai vekkejä. Ikääntymisen johdosta huovat kuivuvat sekä halkeilevat, ja sammal aukoo katolta saumoja. Tai kenties huopakatto tai palahuopakatto vuotaa osaamattoman käsittelyn seurauksena. Esimerkiksi liian kovakourainen puhdistus ja lumenpoisto voivat rikkoa herkkää huopaa.

Meiltä onnistuu huopakaton sekä palahuopakaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Vihdissä, samoin huopakaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa. Valitsemme kaikki tarvikkeet ja materiaalit huolella kattosi mukaan. Laadukkaat tuotteet sekä asiantunteva toteutus varmistavat tiiviin tuloksen. Paikkaamme katepinnan vuotokohdat sekä sammaleesta kärsineet saumat, ja liimaamme paikoilleen palahuopakatolta irronneet bitumipaanut. Samalla naulaamme törröttävät tai ylösnousseet huopanaulat takaisin kiinni aluslaudoitukseen. Kuprut eli höyrypussit leikkaamme auki, tasoitamme ja tiivistämme kuntoon. Hoidamme tyylillä myös tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Saat meiltä huolella toteutettuina kaikki huopakaton tulityöt, samoin kattavammat kunnostukset huopakaton alushuovan sekä umpilaudoituksen suhteen. Lisäksi teemme huopakaton tai palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaukset Vihdissä. Harjaantuneet osaajamme paikkaavat taidolla kaikenlaiset kattohaasteet.

Tiilikaton korjaus Vihti – paikkaus hoituu kauttamme haastaviinkin kohteisiin

Tiilikaton korjaus Vihti, kunnostukset tukevat merkittävästi myös talosi rakenteiden turvaa. Tiilikattokin saattaa odottamatta rikkoutua myrskyn osuessa kohdalle. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti ja vei mennessään harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen. Tai sitten rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Talvisin myös lumikuorma voi aiheuttaa vahinkoa jo muutenkin raskaalle katolle; lumi saattaa painaa rakenteet notkolle tai työntää vettä sisään saumoista. Sammal ja jäkälä tarttuvat juurillaan huokoiseen tiilipintaan. Kosteus yhdessä säänvaihteluiden kanssa pakkasrapauttaa tiilet. Murentunut katepinta päästää vedet lahottamaan ruodelautoja, ja vähitellen tiilet alkavat painua alaspäin, kun ne eivät enää ole missään kiinni. Jos tiilikatto vuotaa myös aluskatteen vaurioiden tai toimivuusongelmien osalta, syntyy rakenteisiin helposti kattavampia haasteita kosteus- ja lahohaittojen muodossa.

Suoritamme sujuvasti tiilikaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Vihdissä. Tuomme mukanamme aina laatutuotteet sekä kokeneet ja taitavat tekijät. Tarkistamme tiilikaton saumat, jiirit, laudoitukset sekä kattoturvatuotteet. Vaihdamme katolta sammaleen syömät, irronneet tai rikkinäiset tiilet. Toteutamme tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Vihdissä. Oikaisemme lumen alla painuneen rakenteen ja uusimme kastuneet villat. Saat meiltä samaten kaikki tiilikaton myrskyvaurioiden korjaukset, sekä pienet ja suuret tiilikaton kunnostukset saaressa sijaitsevissa kohteissa.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Vihti, tukemassa kattosi täyttä toimintakykyä

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Vihti – saat meiltä kunnostukset varmoin ottein sekä ensiluokkaisella työnjäljellä. Aluskatteen tarkoitus on poistaa rakenteista sekä ulkoa että sisältä tuleva kosteus. Tämän vuoksi aluskatteen vauriot heikentävät merkittävästi yläpohjan toimivuutta; ongelmana voi olla reikiintynyt, revennyt, irronnut tai roikkuva aluskate. Haasteet saattavat johtua iän tuomista kulumista tai vaikkapa myrskytuhoista. Toisaalta valitettavan monissa tapauksissa syy liittyy asennusvirheisiin. Ehkä aluskate on asennettu väärästä suunnasta tai liian löysälle tai kireälle. Tällöin vesi ohjautuu vääriin paikkoihin, kuten kertyy aluskatteen päälle. Tai sitten aluskatteesta puuttuu ylösnostoja tai ilmanvaihtoputkista eristeitä. Seurauksena katolle syntyy kondenssivuotoja ja ikäviä kosteusvaurioita.

Meiltä saat peltikaton sekä tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Vihdissä. Kokemuksemme varmistaa turvallisen toteutuksen ja kautta linjan toimivan tuloksen. Suoritamme aluskatteen korjaukset sekä paikkaukset muun muassa savupiipun kohdalta, sekä muistakin haastavista elementeistä, kuten jiiristä ja sisätaitteesta. Asennamme jiireihin laudoitukset, saumaukset sekä pellitykset viimeisen päälle. Hoidamme aluskatteen ylösnostot sekä huolellisen tiivistämisen savupiippuun. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Vihdissä sujuu kauttamme myös läpivientien kohdalta, kuten kattoikkunan, ilmanvaihtoputken, kattoluukun, viemärintuuletusputken sekä kattovalokuvun kohdalta. Paikkaamme aluskatteen reiät sekä kunnostamme revenneen tai roikkuvan aluskatteen. Tarpeen tullen vaihdamme vauriokohtiin uutta aluskatevuotaa tilalle. Toteutamme kattosi tilanteen niin vaatiessa myös kattavammat yläpohjan korjaukset. Vaihdamme huonokuntoiset eristevillat sekä uusimme lahovaurioiset rakenteet.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Vihti – korjaus kunnostaa sekä kulumat että mekaaniset vauriot

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Vihti – korjaus palauttaa katollesi tiiveyden ja turvan sekä tukee rakenteiden terveyttä. Läpiviennit on hyvä ajoittain tarkistaa ja huoltaa, sekä korjata tarpeen mukaan. Rakenteensa vuoksi läpiviennit aiheuttavat selkeän vuotoriskin katolle, ja päivästä toiseen ne joutuvat kohtaamaan myös rasitukset ympäristön taholta. Vähin erin tiivisteet antavat periksi, ja suojapellit alkavat falskata. Lopputulos voi olla, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Vihdissä. Meiltä saat katon korjaukset vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun kohdalta, samoin savupiipun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun vuotavan läpiviennin kohdalta. Vaihdamme kärsineet tiivistykset ja muut vaurioituneet läpiviennin osat. Mikäli kosteus on ehtinyt saada isompaa vahinkoa aikaan, teemme tarvittavat kunnostukset myös rakenteisiin.

Tarjoamme asiantuntevan avun, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Vihdissä. Meiltä sujuvat muutkin katon korjaukset ja paikkaukset täsmätiivistyksistä rakennemuutoksiin. Kunnostus hyödyttää kattosi terveyttä ja vahvistaa talosi suojaa. Palkintona on kaunis ja käyttövarma katto, joka kestää sekä säätä että aikaa!