Katon korjaus Tuusula

Katon korjaus Tuusula, taitavin ottein ja tuotetuntemuksella ammattilaistemme toimesta. Kattava kokemuksemme varmistaa laadukkaan ja luotettavan katonkorjauspalvelun. Toimialueeseemme kuuluu Tuusulan ohella muukin Uusimaa, esimerkiksi Vantaa, Nurmijärvi, Hyvinkää, Mäntsälä, Järvenpää ja Kerava. Lisäksi suoritamme katon korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa. Kunnostamme taidolla harjakatot, aumakatot, pulpetti- ja mansardikatteet, kaikki materiaalit pellistä tiileen sekä palahuovasta bitumikermikatteeseen. Voit tilata toimestamme omakotitalon, autotallin ja kesämökin katon korjaukset, kunnostukset pihakatokseen ja rantasaunaan sekä muihin asuin- tai ulkorakennuksiin.

Katon korjaukseen Tuusulassa saattaa sisältyä yksittäisen kattovuodon paikkauksia, sadevesikourujen kunnostusta tai rakenteiden lahovauriokorjauksia. Teemme kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot sekä kattoturvatuotteiden korjaukset, samoin vuotavan aluskatteen, kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun tiivistykset ja paikkaukset. Autamme, kun katto vuotaa savupiipun juuresta tai sauman tai kiinnikkeen kohdalta. Työt hoidamme aina asiakaslähtöisesti avaimet käteen- periaatteella. Tuomme mukanamme laatutuotteet sekä kokeneet, pätevät tekijät, ja suunnittelemme sekä suoritamme kaikki korjaustyöt räätälöidysti kohteen mukaan. Sivujemme kautta voi kuluihin hakea joustavaa, luotettavaa rahoitusta. Ammattilaistemme kattotyöt kuuluvat niin ikään kotitalousvähennyksen piiriin.

Katon korjaus, paikkaus ja tiivistys Tuusulassa voi tulla eteen nopeallakin aikataululla, jos katolla tarvitaan lumikuorman tuhojen tai myrskyvaurioiden korjausta. Ehkä lumi irrotti tikkaat, lumiesteen tai kattoläpiviennin, niin että kattoon tuli reikä. Tai sitten rakenteita rikkoutui, kun puu kaatui talon, mökin tai katon päälle myrskyssä. Vuosien varrella katepintaan iskevät myös sään- ja lämpötilanvaihtelut, kosteus, ruoste, lehtiroska, sammal sekä paahtava uv-säteily. Omalta osaltaan korjaustarvetta edistävät puutteellinen tai olematon kattohuolto, sekä virheet, joita katolla on saatettu tehdä alkuperäisen asennuksen suhteen. Katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjaus kannattaa toteuttaa hyvissä ajoin, ennen kuin yksittäiset epäkohdat äityvät kosteus- tai lahohaitoiksi. Nykyinen katto saa pidemmän käyttöiän sekä paremman toimintavarmuuden. Meiltä löydät tehokkaan ja taitavan palvelun kaikkiin katon korjauksiin!

Peltikaton korjaus Tuusula – kunnostuksilla saat lisää käyttövuosia katolle

Peltikaton korjaus Tuusula, varmistamme kattosi hyvinvoinnin sekä vesikatteen että yläpohjan osalta. Peltikatto kohtaa monenlaisia haasteita, kuten odottamattomia myrskyvaurioita. Kenties vahinkoa syntyi, kun myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky muulla tavoin vioitti kattoa. Useimmiten peltikatto kuitenkin vuotaa arkisten rasitusten johdosta. Korroosio ruostuttaa kattopellit, jolloin katepintaan syntyy reikiä. Sään- ja lämpötilanvaihtelut aiheuttavat edestakaista lämpöliikettä katolle. Peltien eläessä kiinnikkeet höltyvät, ja liitokset alkavat irvistää. Myös aluskatteen tienoille voi toisinaan paikantua vaurioita tai asennusvirheitä, jolloin kosteus on voinut päästä rakenteisiin saakka tekemään katolle kiusaa. Olipa kattosi korjaustarpeen luonne ja laajuus millainen hyvänsä, kattopeltiseppiemme toimesta saat sujuvat peltikaton korjaukset Tuusulassa.

Toteutamme tyylipuhtaat peltikaton korjaukset ja tiivistykset Tuusulassa, samoin peltikaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa. Hoidamme tunnolliset pohjatyöt, jotta korjausjälki kestää aikaa, ja suoritamme peltikaton saumojen tiivistykset sekä katepinnan reikien paikkaukset. Saat meiltä kattopeltien lisäkiinnitykset sekä yksittäisten kattopeltien vaihdot, ja samalla voimme vaihtaa laajemminkin kuluneita nauloja tai kateruuveja uusiin kateruuveihin. Käsissämme hoituvat myös peltikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset ja paikkaukset, samoin yläpohjan lahovauriokunnostukset sekä myrskyvaurioiden korjaukset. Niin pienissä kuin suurissa kattohaasteissa saat kauttamme osaavan palvelun. Tuloksena on tiivis ja tyylikäs katto, joka suojaa talosi rakenteet.

Huopakaton korjaus Tuusula, parhaalla palvelulla ja pitävin tuloksin

Huopakaton korjaus Tuusula – huolellinen toteutus osaajiemme toimesta kaikentyyppisiin kohteisiin. Huopakaton vaurioiden syy löytyy yleensä sään ja ympäristön kulutuksista. Kermit kuivuvat ikääntymisen myötä ja uv-säteilyn johdosta, jolloin huopien elastisuus heikkenee, ja halkeilun riski kasvaa. Myös kosteus, lehtiroska, pakkanen ja lumikuorma vievät katteesta veronsa. Sammaleen juuret taas hakeutuvat etenkin huopien saumakohtiin. Huopakatto tai palahuopakatto saattaa vuotaa myös sellaisten vaurioiden johdosta, joita taitamaton kattokäsittely vääränlaisilla välineillä on saanut huovassa aikaan. Esimerkiksi liian kovakourainen puhdistus tai lumenpoisto voi vioittaa herkkää katetta. Lisäksi kattoon voivat yllättäen iskeä myrskyn aikaansaamat vauriot. Ehkä myrskytuuli riepotteli huopavuotia tai myrsky irrotti pellityksiä katolta. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle.

Meiltä saat huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Tuusulassa. Hoidamme kunnostukset laatutuottein, tiivistysmassoin sekä -materiaalein. Paikkaamme katepinnan reiät, repeämät, vekit, kulumat ja painumat, sekä leikkaamme auki ja tasoitamme kuntoon kuprut eli huopakaton höyrypussit. Liimaamme paikoilleen palahuopakatolta irronneet bitumipaanut, ja kiinnitämme takaisin aluslaudoitukseen mahdollisesti ylösnousseet huopanaulat. Toteutamme taitavat korjaustoimet myös alushuovan ja umpilaudoituksen suhteen. Suoritamme tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset Tuusulassa, samoin kaikki huopakaton tai palahuopakaton korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa. Lisäksi teemme huopakaton sekä palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt. Katto kuin katto ja homma kuin homma, meiltä paikkaus luonnistuu!

Tiilikaton korjaus Tuusula – kunnostamme kärsineet ja murentuneet tiilet

Tiilikaton korjaus Tuusula, paikkaukset auttavat kattoasi pysymään kauemmin toimintakunnossa. Myös huono-onninen tiilikatto voi joutua kärsimään myrskyn tekemistä tuhoista. Kenties tuuli tai myrsky irrotti ja vei mukanaan harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen. Tai sitten rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Tavallisimmin tiilikaton ongelmat kuitenkin paikantuvat katepintaan, johon kosteus, pakkanen ja uv-säteily ovat ajan myötä jättäneet jälkensä. Muuttuvat sääolosuhteet aiheuttavat tiilien pakkasrapautumista. Myös sammal ja jäkälä pinttyvät tiukasti etenkin vanhemmalle katolle. Talvisin lumi voi painaa rakenteet notkolle tai synnyttää saumoihin vuotoja. Pahimmassa tapauksessa tiilikatto vuotaa myös aluskatteen ja yläpohjan osalta.

Hoidamme kaikki tiilikaton korjaukset, paikkaukset sekä tiivistykset Tuusulassa, saumojen ja jiirien tiivistyksistä myrskyvaurioiden korjauksiin. Toteutamme liikkuneiden tiilien kiinnitykset sekä rikkinäisten kattotiilien vaihdot, samoin kunnostukset muun muassa tiilikaton pellitysten ja kattoturvatuotteiden suhteen. Tarpeen tullen teemme myös suojakäsittelyt tai uudelleenpinnoitukset katolle. Näin kärsineet tiilet saadaan jälleen hylkimään säätä, likaa ja sammalta. Suoritamme Tuusulassa tiilikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset, samoin lumen alla painuneen rakenteen oikaisut sekä yläpohjan lahovauriokorjaukset. Lisäksi saat meiltä tiilikaton korjaustyöt kaikissa saarikohteissa. Suunnittelemme sekä suoritamme työt alusta loppuun kattosi ehdoilla ja parhaaksi.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Tuusula, asiantuntevin ottein myös yläpohjan osalta

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Tuusula – toteutamme korjaukset vahvalla taidolla kohteeseen kuin kohteeseen. Aluskate on välttämätön osa toimintakykyistä kattoa, sillä se pitää rakenteet kuivina. Joskus aluskatteesta kuitenkin löytyy reikiä, vaurioita tai toimivuusongelmia. Tällöin vedenpoisto ei toimi kunnolla, vaan kosteus jää yläpohjan vaivoiksi. Aluskatteen epäkohdat saattavat liittyä arkisiin ympäristön kulutuksiin, mutta valitettavan tyypillinen syy ovat alkuperäisen asennuksen virheet. Ehkä jiiripuiden väliin on jäänyt rakoa, tai aluskatteen ylösnostoja puuttuu. Tai kenties aluskate on asennettu väärästä suunnasta tai liian löysälle tai kireälle. Joissakin kohteissa on toteutettu huolimattomasti ilmanvaihtoputkien eristeet. Tällaiset puutteet johtavat kondenssivuotoihin ja laajempiin kosteusongelmiin.

Suoritamme peltikaton sekä tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Tuusulassa. Pitkän linjan kokemuksemme varmistaa katollesi turvallisen ja tyylipuhtaan toteutuksen. Meiltä hoituu aluskatteen korjaus sekä paikkaus muun muassa savupiipun kohdalta, sekä muista katon eri elementeistä, kuten jiiristä ja sisätaitteesta. Asennamme jiireihin saumaukset, laudoitukset sekä pellitykset viimeisen päälle. Hoidamme aluskatteen ylösnostot sekä huolellisen tiivistämisen savupiippuun. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Tuusulassa sujuu kauttamme myös läpivientien kohdalta, kuten kattoikkunan, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken, kattoluukun tai kattovalokuvun kohdalta. Paikkaamme reiät ja repeämät sekä kunnostamme irronneen tai roikkuvan aluskatteen, tarpeen mukaan vaihtaen vauriokohtiin uutta aluskatetta tilalle. Kokeneet tekijämme hoitavat taidolla myös kattavammat yläpohjan korjaukset, kuten kastuneiden eristevillojen vaihdot sekä rakenteiden lahovauriopaikkaukset.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Tuusula – korjaus varmistaa katollesi parhaan toimivuuden

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Tuusula – korjaus sekä tiivistys hoidetaan kauttamme parhaalla laatupalvelulla. Läpiviennit on hyvä ajoittain tarkistaa ja huoltaa, sekä korjata tarpeen mukaan. Rakenteensa puolesta kattoläpiviennit ovat alttiita vuotovaurioille, ja lisäksi ne joutuvat päivästä toiseen kohtaamaan ympäristön rasitukset. Suojapellit kuluvat, ja läpiviennin tiivistykset menettävät elastisuutensa. Lopulta kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Tuusulassa. Toteutamme katon korjaukset vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun kohdalta, sekä savupiipun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun läpiviennin kohdalta. Vaihdamme falskaavat tiivistykset ja vaurioituneet suojapellit läpiviennistä. Asennamme aluskatteen ylösnostot sekä puuttuvat tiivistekappaleet.

Kattopalvelumme auttaa, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Tuusulassa, ja toteutamme taidolla muutkin korjaukset kattosi hyvinvoinnin tueksi. Kunnostettu katto välttää turhat remontit ja suuremman kokoluokan vauriot. Pätevien tekijöidemme toimesta korjaantuvat kaikenlaiset katot sekä kohteet!