Katon korjaus Myrskylä

Katon korjaus Myrskylä, huolellisin ottein ja kokemuksella kauttamme kattosi hyvinvoinnin tueksi. Katto kuin katto vaatii korjaustoimia jossakin vaiheessa elinkaarta. Ehkä katto vuotaa esimerkiksi savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta, tai kenties täytyy teettää vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys. Uudemmassa kohteessa riittävät yleensä pienet, paikalliset täsmätyöt, kun taas vanhempi katto voi vaatia osakseen jo kattavampia kunnostustoimia. Katepintaa verottavat vuosien mittaan sään- ja lämpötilanvaihtelut, kosteus, siitepöly, lehtiroska, sammal sekä auringon voimakas uv-säteily. Vähitellen pellit ruostuvat, huopa halkeilee ja tiili murentuu, ja tilannetta pahentavat vielä kattohuollon laiminlyönti sekä alkuperäisen asennuksen virheet. Toisaalta uusi ja tervekin katto voi hetkessä päätyä korjauskuntoon, mikäli paikalle osuvat äkkiarvaamatta lumi- tai myrskyvauriot. Kenties vahinkoa syntyi, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle, tai kun lumi irrotti kattoläpiviennin, tikkaat tai lumiesteen, niin että kattoon tuli reikä.

Meiltä saat varmaotteiset katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Myrskylässä, tarvitsitpa yksittäisen kattovuodon paikkausta tai kattavampaa rakenteiden korjausta. Teemme aluskatteen ja läpivientien tiivistykset sekä katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot samoin kuin myrskyvaurioiden korjaukset. Paikkaamme ja tiivistämme kaikenlaiset kohteet katon mallista tai materiaalista riippumatta – harja-, auma-, tasa- sekä taitekatot pellistä tiileen ja palahuopaan. Voit tilata toimestamme omakotitalon, autotallin ja kesämökin katon korjaukset, kunnostukset varastoon ja pihasaunaan sekä muihin asuin- tai ulkorakennuksiin. Lisäksi suoritamme katon korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa.

Ammattilaistemme kattotöitä voit niin ikään hyödyntää kotitalousvähennyksessä verotuksessa, ja sivujemme kautta on kuluihin haettavissa joustavaa, luotettavaa rahoitusta. Hoidamme korjaukset laatutuottein sekä asiakaslähtöisenä palveluna, avaimet käteen- periaatteella aina kattosi tarpeiden mukaan. Toimialueeseemme sisältyy kattavasti muukin lähiseutu ja Uusimaa, kuten Porvoo, Askola, Pukkila, Lapinjärvi sekä Loviisa. Tuloksena on tiivis ja toimiva katto, joka suojaa talosi rakenteet – ota siis yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous katon korjauksesta Myrskylässä!

Huopakaton korjaus Myrskylä, pitämässä kattosi käyttövarmuutta yllä

Huopakaton korjaus Myrskylä – sujuva ja siisti korjauspalvelu järjestyy osaajiemme toimesta. Huopakaton, eli bitumikaton voivat päästä yllättämään muun muassa myrskyvauriot. Kenties huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Tai sitten myrskytuuli riepotteli huopavuotia tai myrsky irrotti pellityksiä katolta. Huopakaton laittavat kuitenkin lujille myös arkiset ympäristön tekijät, kun mekaaninen sekä kemiallinen rasitus syövät suojaavan sirotteen pois. Lisäksi ikääntyminen ja uv-säteily kuivattavat osaltaan huopia, mikä heikentää kermien elastisuutta ja kasvattaa halkeilun riskiä. Katteeseen voi ilmestyä kulumia, painumia, reikiä, repeämiä tai kupruja, joskus jopa silminnähtäviä pullistumia eli niin sanottuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa liitoksista, jiireistä tai läpivienneistä – saumat saattavat pettää seisovan veden alla, tai sammaleen tai lumikuorman toimesta.

Meiltä saat huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Myrskylässä, katepinnan kunnostuksista huopakaton tulitöihin sekä myrskyvaurioiden korjauksiin. Valitsemme kaikki tarveaineet ja työkalut huolella kohteen mukaan, mikä varmistaa pitävän paikkausjäljen sekä pitkäikäisen tuloksen. Kun kyse on pienehköistä katepinnan kulumista, voi riittää kunnostus massalla, kun taas isompiin vauriokohtiin mitoitamme ja asennamme erityiset huopakaton paikkapalat. Tiivistämme halkeilleet tai aukeilleet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja viillämme auki kuprut eli höyrypussit, jotta kate päästään tasoittamaan kuntoon. Suoritamme Myrskylässä myös huopakaton alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot, samoin taitoa vaativat tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Lisäksi toteutamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaustyöt saarikohteissa – katto kuin katto ja homma kuin homma, käsissämme paikkaus luonnistuu!

Peltikaton korjaus Myrskylä, paikkaus tuo katolle pitkäaikaista hyötyä

Peltikaton korjaus Myrskylä – meiltä saat kunnostukset pätevin ottein ja täydellä tietotaidolla. Peltikatonkin saattavat äkisti rikkoa myrskyn tai lumen tekemät vauriot. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten lumi pudotti rännit, lumiesteet tai tikkaat, niin että peltiin tuli reikä. Myös arkisemmat sään- ja lämpötilanvaihtelut tuottavat katolle haastetta, kun aurinko, vesi, pakkanen ja jää saavat kattopellit elämään edestakaisin. Tuloksena kiinnikkeet antavat periksi ja peltien liitokset alkavat irvistää, jolloin vesitiiveys menetetään, ja katto kaiken lisäksi rämisee tuulella. Kun peltikatto vuotaa, voi vaurioita paikantua vesikatteen ohella myös yläpohjaan – vaikkapa aluskate saattaa olla loppuunsa kulunut ja sitä kautta kosteuden hapertama. Vielä eräs perinteinen peltikaton vaiva on kattoa riuduttava ruoste, ja erityisen hanakasti korroosio valtaa hoitamatta jätetyt pellit.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Myrskylässä tarkoittaa yleensä täsmätoimia, kuten nykyisen peltikaton reikien paikkausta tai yksittäisten kattopeltien vaihtoa. Pohjatyöt, esimerkiksi lian- ja ruosteenpoiston, hoidamme samaten huolella – näin massaukset saadaan tarttumaan hyvin, ja korjaustulos on luonteeltaan kestävä. Toteutamme kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, samoin peltikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Myrskylässä. Kattopeltisepiltämme sujuvat myös peltikaton lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaukset, sekä peltikaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Myrskylä – palkintona pitkä ja laadukas käyttökaari

Tiilikaton korjaus Myrskylä, hoidamme tyylikkäät laatupaikkaukset niin pieniin kuin suuriinkin kohteisiin. Myös tiilikaton kohtaloksi saattavat koitua myrskyn aiheuttamat vauriot. Kenties tuuli tai myrsky irrotti ja vei mukanaan harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen. Tai sitten rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Tavallisimmin korjaustarve kuitenkin kehittyy pikkuhiljaa pidemmän ajan kuluessa, kun tiiliä jäytävät sammal ja lumikuorma sekä jatkuvat lämpötilanvaihtelut. Sammal syö katteesta mineraaleja ja ujuttaa juurensa tiileen, kun taas lumi saattaa painaa rakenteet notkolle tai synnyttää liitoksiin saumavuotoja. Ikääntyvä tiilikatto tuntee nahoissaan myös pakkasrapautumisen kierteen, kun katteen sitoma kosteus vuoroin jäätyy ja sulaa lopulta rikkoen tiilet. Jos rikkinäisten tiilien annetaan pysyä katolla pitkään vaihtamatta, vesi päätyy rei’istä katteen alle lahottamaan ruodelautoja. Mikäli tiilikatto vuotaa rakenteisiin saakka, täytyy tutkia myös aluskatteen tilanne. Siitäkin voi löytyä epäkohtia, kuten vaurioita tai asennusvirheitä.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Myrskylässä säästää monelta murheelta. Katto välttää ikävät kosteushaitat sekä turhat, ennenaikaiset remontit. Tyypillisesti tiilikaton korjaustarve osoittautuu luonteeltaan hyvinkin paikalliseksi, jolloin katolle riittävät täsmätoimet, kuten rikkinäisten kattotiilien vaihto. Saat meiltä myös tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Myrskylässä, samoin myrskyvaurioiden korjaustyöt sekä katon kunnostukset saarikohteissa. Tiilikaton korjauksen ja paikkauksen lopuksi pintakäsittelemme kuluneet tiilet. Näin rapautunut kate saadaan jälleen hylkimään säätä, likaa ja sammalta.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Myrskylä – asiakaslähtöinen ja joustava palvelu kattosi ehdoilla

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Myrskylä, kokeneet tekijämme hoitavat kattosi viimeisen päälle kuntoon. Aluskatetta tarvitaan suojaamaan rakenteet tihkuvan kosteuden vaaroilta. Kun aluskate vuotaa, syy saattaa löytyä sään ja iän tuomista kulumista, joskus myös alkuperäisen asennuksen virheistä tai muista mekaanisista vaurioista. Kenties aluskate on asennettu väärästä suunnasta, väärinpäin tai väärälle kireydelle, tai sitten myrsky on näyttänyt katolle voimaansa ja rikkonut ohessa aluskatteen. Johtuivatpa haasteet sitten mistä tahansa, toteutamme tyylillä korjaustyöt – sekä peltikaton että tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Myrskylässä.

Paikkaamme aluskatteen yksittäiset reiät sekä muut mekaaniset vauriot, ja tarpeen tullen vaihdamme repeämäkohtiin uutta aluskatetta tilalle. Korjaamme katolta valumajäljet, lahovauriot tai kastuneet villat, ja parannamme eristystä tai välikaton tuuletusta, jos kohdekaton tilanne niin vaatii. Hoidamme aluskatteen korjaukset ja paikkaukset haastavienkin elementtien osalta, kuten jiiristä ja sisätaitteesta sekä muun muassa savupiipun kohdalta. Suoritamme aluskatteen ylösnostot sekä tarkan tiivistämisen savupiippuun, ja asennamme jiireihin oppikirjan mukaiset, kahdensuuntaiset aluskatteet. Lisäksi teemme aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Myrskylässä läpivientien kohdalta; kattoikkunan, ilmanvaihtoputken,  kattoluukun, kattovalokuvun sekä viemärintuuletusputken kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Myrskylä – korjaus hoidetaan sujuvana laatutyönä kauttamme

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Myrskylä – korjaus vahvistaa rakenteiden turvaa ja tiiveyttä, kun laitat asialle kokeneen ammattitiimimme. Läpiviennit puhkaisevat sekä vesikatteen että aluskatteen, joten niihin sisältyy selkeä vuotoriski. Kun huomaat, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Myrskylässä, kutsu paikalle pätevät tekijämme palauttamaan kattosi tiiveys. Meiltä saat katon korjaukset vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun kohdalta, sekä savupiipun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun vuotavan läpiviennin kohdalta. Vaihdamme kärsineet tiivistykset ja falskaavat tai vioittuneet suojapellit. Asennamme myös läpivientien tiivistekappaleet sekä puuttuvat aluskatteen ylösnostot.

Hoidamme homman, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Myrskylässä – ota siis yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous katon korjauksesta sekä paikkauksesta!