Katon korjaus Loppi

Katon korjaus Loppi – kattokorjaus on toimestamme tasokasta palvelua ja räätälöity kattosi tilanteen mukaan. Meiltä löytyy korjaustöihin kattava kokemus haastavienkin kohteiden osalta. Palvelualueeseemme kuuluu Lopen ohella muukin Kanta-Häme, esimerkiksi Janakkala, Riihimäki, Hattula, Tammela ja Hämeenlinna. Lisäksi saat meiltä katon korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa. Hoidamme kunnostukset tyylipuhtaasti rakennustyypistä riippumatta; teemme omakotitalon, autotallin, kesämökin, varaston ja saunan katon korjaukset. Voit tilata kauttamme paikkaukset pelti-, tiili- sekä huopakatoille. Korjaamme kohteet harjakatosta tasakattoon sekä aumakatosta mansardikatteeseen.

Katon korjaus, paikkaus ja tiivistys Lopella voi sisältää töitä laidasta laitaan. Useimmiten kyse on täsmäpaikkauksista katepinnan vaurioiden suhteen. Ruoste, sammal ja muut ympäristön kulutukset nakertavat hiljalleen kattoa. Tai katto saattaa vuotaa savupiipun juuresta tai sauman tai kiinnikkeen kohdalta. Teemme vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun tiivistykset sekä paikkaukset, samoin kattovuodon korjaukset jiiritaitteiden tai aluskatteen vaurioiden osalta. Saat meiltä kastuneiden villojen vaihdot sekä lahonneiden laudoitusten paikkaukset. Lisäksi kunnostamme kattoturvatuotteet ja kärsineet sadevesikourut. Toteutamme kunnostukset laatutuotteilla ja kohteelle soveltuvin menetelmin. Hoidamme työt aina avaimet käteen- periaatteella kattosi tarpeiden mukaan. Sivujemme kautta voi kuluihin myös hakea joustavaa, luotettavaa rahoitusta. Lisäksi kattotyömme kuuluvat henkilöverotuksessa kotitalousvähennyksen piiriin.

Katon korjaus Lopella käsittää kauttamme laajemmatkin toimet, jos vaikka myrskyvauriot tai lumikuorman tuhot ovat jättäneet jälkensä kattoon. Kenties lumi irrotti kattoläpiviennin, tikkaat tai lumiesteen, niin että kattoon tuli reikä. Tai sitten vahinkoa syntyi, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle. Katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjaus kannattaa ennen muuta teettää ajoissa. Näin vältetään kosteus- ja lahohaitat sekä kokonaisvaltaiset remontit. Nykyinen katto taas saa pidemmän käyttöiän ja paremman toimintavarmuuden. Uudistamme katosta talosi rakenteille kaikin puolin pitävän suojan!

Peltikaton korjaus Loppi, tiivistysten ansiosta katto toimii paremmin

Peltikaton korjaus Loppi – kokeneet kattopeltiseppämme paikkaavat sekä kunnostavat taidolla kohteen kuin kohteen. Ajoissa hoidetut peltikaton kunnostukset säästävät rahaa ja kattoa. Vuosien mittaan peltikatto altistuu monenlaisille kulutuksille. Vanhemmiten muun muassa korroosio ruostuttaa pellit puhki. Myös toistuvat sään- ja lämpötilanvaihtelut laittavat katteen lujille, kun ne saavat pellit elämään edestakaisin, jolloin liitokset vähin erin höltyvät. Peltikaton naulat pumppautuvat ylös ja saumat alkavat irvistää. Vesitiiveys menetetään, ja katto rämisee ikävästi tuulella. Joissakin kohteissa vauriot ulottuvat yläpohjankin tienoille. Jos peltikatto vuotaa rakenteisiin, korjausten kokoluokka kasvaa. Tai uudenkin katon voivat hetkessä yhyttää myrskyn tekemät vauriot. Tällöin tuhoja voi löytyä katepinnan naarmuista rikkinäisiin välikaton rakenteisiin. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat jättäen katon sateille alttiiksi. Tai sitten katto kärsi vahinkoa, kun myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle.

Suoritamme sujuvasti peltikaton korjaukset ja tiivistykset Lopella. Hoidamme tunnolliset pohjatyöt sekä peltikaton reikien paikkaukset. Rämisevät pellit tai irvistävät saumat korjaamme kattopeltien lisäkiinnityksillä. Voimme vaihtaa laajemminkin kattopeltien naulat tai kateruuvit uusiin kateruuveihin. Jos mekaaniset vauriot paikantuvat selvästi tietyille osin kattoa, paras ratkaisu kohteelle voi olla yksittäisten kattopeltien vaihto. Hoidamme myös peltikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset ja paikkaukset, huonokuntoisten eristeiden uusimiset sekä kastuneiden rakenteiden vaihdot. Lisäksi toteutamme Lopella peltikaton myrskyvaurioiden korjaukset. Saat meiltä myös peltikaton korjaukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Huopakaton korjaus Loppi – parantunut toimivuus on myös rakenteiden suoja

Huopakaton korjaus Loppi, kokeneiden kattoammattilaistemme avulla kattosi säilyy tiiviinä suojana talolle. Huopakaton paikkauksista saadaan suurin hyöty, kun ne tehdään riittävän ajoissa. Tietysti huopakatto voi joskus rikkoutua yllättäen yhdessä hetkessä. Huonolla tuurilla kattoon saattavat osua esimerkiksi myrskyvauriot. Kenties myrskytuuli riepotteli huopavuotia tai myrsky irrotti pellityksiä katolta. Tai sitten puu kaatui talon tai katon päälle, niin että huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui. Huopakaton arkisiin uhkiin kuuluvat niin mekaaniset kuin kemialliset rasitukset. Kosteus, pakkanen, uv-säteily ja lumikuorma verottavat ajan kanssa kattoa. Sade- ja sulamisvedet sekä sammaleen juuret luovat painetta huopien saumoihin. Myös ikääntyminen kuivattaa kermejä niin, että halkeilun riski kasvaa. Katteeseen voi syntyä reikiä, repeämiä, painumia tai muita vaurioita, tai kosteus saattaa pullistaa huopaan kuprun eli niin sanotun huopakaton höyrypussin. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa osaamattoman käsittelyn johdosta. Puutteellinen tekniikka tai vääränlaiset välineet voivat vioittaa pehmeää huopaa.

Meiltä hoituu huopakaton tai palahuopakaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Lopella. Tuomme katolle laadukkaat tuotteet, tiivistysmassat sekä materiaalit. Tiivistämme katteesta vauriokohdat ja paikkaamme auenneet saumat. Kuprut eli höyrypussit taas leikkaamme auki katepinnan tasoitusta varten. Tarvittaessa hoidamme kunnostukset alushuovan ja umpilaudoituksenkin osalta, ja paikkaamme jiirit tai läpiviennit sekä toteutamme huopakaton tulityöt. Suoritamme vaativat tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Meiltä saat Lopella myös huopakaton tai palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt. Lisäksi teemme huopakaton tai palahuopakaton korjaukset saaressa sijaitsevissa kohteissa. Kauttamme saat taitavan ammattipalvelun kaikissa huopakaton pulmissa.

Tiilikaton korjaus Loppi – repertuaariimme kuuluvat kaikenlaiset kohteet

Tiilikaton korjaus Loppi, sujuvin ottein ja siistillä tuloksella ammattilaistemme toimesta. Jos tiilikaton paikkauksiin ei ryhdytä ajoissa, on rakenteidenkin terveys vaarassa. Tiilikatto kohtaa ajan mittaan monia ulkoisia uhkia. Ne jäytävät tiiliä pikkuhiljaa, kunnes kate lopullisesti murentuu. Kosteus yhdessä säänvaihteluiden kanssa pakkasrapauttaa tiilet, ja omalta osaltaan kattoa nakertaa myös jäkälä ja sammalkasvusto. Talvisin lumi voi tuoda lisää taakkaa jo muutenkin painavalle katolle. Lumi saattaakin aiheuttaa saumavuotoja tai painaa rakenteita notkolle. Pahimmillaan tiilikatto saattaa vuotaa myös aluskatteen ja yläpohjan tienoilta. Tai kattoon ovat voineet odottamatta iskeä tuhoisat myrskyvahingot. Kenties tuuli tai myrsky irrotti ja vei mukanaan harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen. Tai sitten rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle.

Saat meiltä moitteettomat tiilikaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Lopella. Toteutamme samaten tiilikaton korjaukset kaikissa saarikohteissa. Teemme liikkuneiden tiilien kiinnitykset sekä rikkinäisten kattotiilien vaihdot. Tarvittaessa suoritamme suojakäsittelyt, joilla kohennetaan tiilien turvaa. Kunnostamme osaavin ja kokenein ottein myös katon yksittäiset elementit: laudoitukset, jiirit, pellitykset, rännit sekä kattoturvatuotteet. Hoidamme tiilikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Vaihdamme huonokuntoiset eristevillat sekä lahonneet puuosat rakenteista. Lisäksi toteutamme Lopella tiilikaton myrskyvaurioiden korjaustyöt. Paikkaamme myös sammaleen ja lumikuorman jäljet sekä oikaisemme painuneen rakenteen.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Loppi, tehokkaat sekä taitavat täsmäpaikkaukset kattosi hyvinvoinnin tueksi

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Loppi – hoidamme kunnostukset pienistä suuriin vahvalla tietotaidolla ja kokemuksella. Aluskatteen tarkoitus on pitää ei-toivottu kosteus rakenteista kaukana. Revennyt tai muulla tapaa toimimaton aluskate luo kuitenkin riskin vuodoille. Katolle voi kehittyä kondenssiongelmia tai kosteus- ja lahohaittoja. Aluskate joutuu alttiiksi rasituksille siinä missä muukin katto. Valitettavan yleisiä korjaustarpeen syitä ovat myös alkuperäisen asennuksen virheet. Ehkä jiiripuiden väliin on jäänyt rakoa, niin että aluskate vuotaa. Tai kenties aluskate on asennettu väärästä suunnasta tai liian löysälle tai kireälle.

Meiltä sujuu peltikaton tai tiilikaton aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Lopella. Kattava ymmärrys katon rakenteesta ja toiminnasta varmistaa parhaan tuloksen. Otamme huomioon välikaton ilmanvaihdon ja lisäämme eristystä tarvittaessa. Työt teemme turvallisesti katolta käsin sekä kohteen mukaan räätälöidyin menetelmin. Toteutamme aluskatteen korjaukset ja paikkaukset muun muassa jiiristä ja savupiipun kohdalta. Suoritamme aluskatteen ylösnostot sekä huolellisen tiivistämisen savupiippuun. Lisäksi teemme aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Lopella läpivientien suhteen, esimerkiksi kattoikkunan, ilmanvaihtoputken, kattoluukun, kattovalokuvun tai viemärintuuletusputken kohdalta. Toteutamme aluskatteen reikien, venymien ja muiden vaurioiden paikkaukset. Tarvittaessa vaihdamme repeämäkohtiin uutta aluskatevuotaa tilalle. Käsiimme voit uskoa luottavaisin mielin myös kattavat yläpohjan korjaustyöt. Vaihdamme kastuneet eristevillat ja teemme rakenteiden lahovauriopaikkaukset.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Loppi – korjaus sekä kunnostus ylläpitävät koko talon suojaa

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Loppi – korjaus pitää läpiviennit käyttökunnossa niin vesikatteen kuin yläpohjan osalta. Läpiviennit täytyy ajoittain tarkistaa ja huoltaa, sekä korjata tarpeen mukaan. Jo rakenteensa vuoksi läpiviennit tuovat selkeän vuotoriskin katolle. Lisäksi ne joutuvat päivittäin kestämään sään ja ympäristön kulutuksia. Kosteus ja muuttuvat lämpötilat hapertavat pikkuhiljaa läpiviennin tiivisteet. Tuloksena kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Lopella. Toteutamme katon korjaukset ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta, sekä savupiipun, kattoluukun, kattoikkunan, kattovalokuvun tai muun läpiviennin kohdalta. Vaihdamme falskaavat tiivistykset tai muut vioittuneet läpiviennin osat. Tarvittaessa suoritamme kunnostukset myös läpivientiä ympäröiviin rakenteisiin.

Meiltä saat parhaan palvelun, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Lopella. Hoidamme taidolla muutkin korjaukset kattosi hyvinvoinnin eteen. Kunnostettu katto pitää lämmön sisällä ja kosteuden rakenteista poissa. Panosta siis katon tuleviin vuosiin teettämällä korjaustyöt kauttamme!