Katon korjaus Lappeenranta

Katon korjaus Lappeenranta – Meidän ammattilaisiltamme saat parasta palvelua, jos katto vuotaa tai jos katon vaurioiden takia kattovuoto on enää vain ajan kysymys! Luota meihin myös silloin, jos tarvitset myrskyvaurioiden korjausta (vaikka kyse olisi siitä, että puu on kaatunut talon tai mökin katon päälle), tai jos katto on painunut notkolle. Meiltä myrskyn vaurioittaman katon korjaus, paikkaus ja tiivistys sujuu tottunein ottein. Tiesithän, että korjaamme katot myös saarikohteissa?

Olemme nappivalinta myös painuneen katon oikaisuun tai vaikkapa osittaiseen kattoremonttiin (kuten kattopeltien vaihtoon). Kun katto vuotaa, katon alle voi syntyä kosteusvaurioita, jolloin kattovuodon korjaukseen tulee liittää esimerkiksi kastuneiden villojen tai laudoituksien vaihtaminen. Katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjaus edellyttää ammattitaitoa, mitä meillä on roppakaupalla. Vesivahinkoja voi syntyä myös kondenssiveden takia. Tilaa katon korjaus Lappeenrantaan silloinkin meiltä, niin kaikki menee putkeen. Tarvittaessa teemme samalla myös aluskatteen korjauksen.

Vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys tai mikä tahansa muukin kattokorjaus onnistuu myös sellaisilla paikkakunnilla kuin Taipalsaari, Ruokolahti, Miehikkälä, Luumäki tai Lemi. Aluettamme on nimittäin koko Etelä-Karjala ympäristökuntineen. Ota siis yhteyttä, jos katto vuotaa savupiipun juuresta, tai jos lumi irrotti lumiesteen, tikkaat tai kattoläpiviennin, ja kattoon tuli reikiä.

Voit maksaa katon korjauksen Lappeenrannassa yhteistyökumppanimme tarjoaman rahoituksen avulla. Kun katon korjaus Lappeenrannassa on taputeltu valmiiksi, voit hakea kotitalousvähennystä, sillä kaikki kattopaikkauksemme oikeuttavat kyseisen verovähennyksen hakemiseen.

Huopakaton korjaus Lappeenranta – Lannistumattomat ammattilaisemme suorittavat laadukkaan kattokorjauksen

Huopakaton korjaus Lappeenranta – Huopakattoammattilaisemme ovat lahjakkaita ja lannistumattomia! Meiltä voi tilata minkä tahansa huopakattotyön, eikä silläkään ole väliä, missä kohde sijaitsee, sillä teemme huopakattojen ja palahuopakattojen korjaustyöt myös saarikohteissa. Loivalla katolla työskenteleminen on helppoa, mutta meitä eivät haasteet haittaa. Teemme mielellämme myös jyrkän huopakaton korjauksen Lappeenrannassa.

Ai, onko sinulla tasakatto? Mahtavaa – me jos ketkä tiedämme, miten tasakaton korjaus, paikkaus ja tiivistys kuuluu suorittaa. Asiantuntevin ottein tehty huopakaton korjaus Lappeenrannassa voi antaa tasakatollesi vielä paljon lisää käyttöikää.

Huopakaton tai palahuopakaton korjaus, paikkaus sekä tiivistys liittyy usein siihen, että huopakatto tai palahuopakatto vuotaa. Omakotitalon, kesämökin, autokatoksen, autotallin, ulkosaunan, navetan, varaston tai esimerkiksi aittarakennuksen katto voi vuotaa esimerkiksi jonkin läpiviennin kohdalta. Syynä voi olla myös repsottava sauma tai vaikkapa kattoon tullut reikä.

Me paikallistamme kattovuodon ja teemme sitten vuotavan huopakaton korjauksen Lappeenrannassa avaimet käteen -pakettina. Laadukas kattokorjaus johtaa parhaaseen lopputulokseen, eli takuulla tiiviiseen kattoon, minkä alta ei löydy kosteutta. Tiivissaumakaton, palahuopakaton tai kolmiorimahuopakaton korjaukseen voidaan yhdistää myös muita kattotöitä, kuten jokin kattohuolto tai vaikkapa lumiesteiden asennus.

Luvassa on laadukas huopakattokorjaus silloinkin, kun kyse on siitä, että huopakatto tai palahuopakatto on vaurioitunut puun kaaduttua talon päälle. Tilanne voi näyttää pahalta, mutta se ei meitä lannista, koska tiedämme, miten katon saa taas kuntoon. Huopakaton tai palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt suunnitellaan tapauskohtaisesti (kuten kaikki muutkin huopakattopaikkaukset). Kun olemme keränneet kaikki tarvittavat faktat, laadimme oivallisen tarjouksen täyden palvelun pakettina tehtävästä huopakattokorjauksesta.

Peltikaton korjaus Lappeenranta – Laaja-alainen osaaminen on tärkeää peltikattoa korjatessa 

Peltikaton korjaus Lappeenranta – Ammattiosaajamme tietävät käytännöllisesti katsoen kaiken erilaisista peltikatoista! Jotta aaltopeltikaton, lukkosaumakaton tai esimerkiksi konesaumakaton korjaus onnistuisi parhaalla mahdollisella tavalla, on tärkeää tietää se, millaista kattoa on korjaamassa. Meidän ammattilaisemme tietävät peltikattojen erityispiirteet ja -tarpeet, joten peltikaton korjaus ja tiivistys onnistuu aina yhtä hyvin. Kun teemme peltikaton korjausta Lappeenrannassa, osaamme kiinnittää huomiota juuri oikeisiin asioihin.

Panemme merkille myös katon muut tarpeet, sillä esimerkiksi kattopeltien lisäkiinnityksien avulla voidaan estää tuulta irrottamasta kattopeltejä tai peltilistoja. Omakotitalon tai esimerkiksi kesämökin katto voi tarvita myös kattopeltien naulojen tai kateruuvien vaihtoa uusiksi kateruuveiksi. Tällä tavalla voidaan estää ainakin se, että peltikatto vuotaa ruuvin kannasta tai naulan reiästä. Kerromme sinulle havainnoistamme ja tarjoamme avaimet käteen -periaatteella tehtävää kattourakkaa, minkä aikana teemme puolestasi kaiken tarvittavan kattosi kunnon kohentamiseksi ja uusien vaurioiden ehkäisemiseksi.

On monta hyvää syytä asioida tämän katonkorjauspalvelun kanssa. Yksi on laaja-alainen osaaminen ja toinen on erinomainen hinta-laatusuhde. Tilaa meiltä jokin peltikaton korjaus Lappeenrantaan, niin tulet huomaamaan, että syitä on vielä paljon lisää! Teemme peltikattojen korjaustyöt myös saarikohteissa, joten voit tilata peltikaton reikien paikkauksen tai vaikkapa kattopeltien vaihdon melkeinpä minne tahansa.

Joskus riittää pieni kattopaikkaus, mutta toisinaan edessä on hieman isompi ja monipuolisempi peltikaton korjaus Lappeenrannassa. Esimerkiksi peltikaton myrskyvaurioiden korjaus voi teettää normaalia enemmän työtä – etenkin, jos myrsky on kaatanut puun peltikaton päälle. Laaja-alainen osaamisemme on tuolloin tarpeen! Teemme urakan aikana kaiken tarvittavan aina peltikaton aluskatteen korjausta, paikkausta ja tiivistystä myöten. 

Tiilikaton korjaus Lappeenranta – Lahjakkaat tiilikattoammattilaisemme tietävät, miten kattosi saa kuntoon 

Tiilikaton korjaus Lappeenranta – Lahjakkailta tiilikattoammattilaisiltamme sujuu mikä tahansa tiilikattokorjaus, ja vieläpä kerrassaan erinomaisella tavalla! Ota siis yhteyttä ja anna meidän laittaa kattosi kuntoon, jos tiilikatto vuotaa. Tiilikatto voi vuotaa rikkinäisten tiilien tai huonokuntoisten läpivientien takia. Jos aluskate on pysynyt ehjänä, tiilikaton korjaukseksi, paikkaukseksi ja tiivistykseksi riittää vesikatteen kunnostus (kuten rikkinäisten kattotiilien vaihto). Muussa tapauksessa vuotavan tiilikaton korjaus Lappeenrannassa täydentyy tiilikaton aluskatteen korjauksella, paikkauksella ja tiivistyksellä. Aluskatteen ehjyys on olennaisen tärkeä asia – myös siinä vaiheessa, kun katolla alkaa jo olla ikää.

Tiilikaton korjaus Lappeenrannassa ei aina liity rikkinäisiin tiiliin tai vuosien (tai vuosikymmenten!) saatossa huonokuntoisiksi muuttuneisiin läpivienteihin. Saatat tarvita myös tiilikaton myrskyvaurioiden korjausta. Voi olla, että myrsky on kaatanut puun tiilikaton päälle, mutta toki tällainen on hyvin harvinaista. Paras tapa välttyä tällaiselta on kaadattaa kaikki lahot puut pois talon ympäriltä. Vaikka puita ei olisi lähimaillakaan, kova tuuli voi vaurioittaa kattoasi tavalla tai toisella. Kova tuuli voi irrottaa harjatiilen, reunatiilen tai jonkin muun kattotiilen. Myös ilmanvaihtoputki, kattotikkaat, vesikouru tai esimerkiksi kattosilta saattaa irrota kovalla tuulella.

Mitä nopeammin tiilikaton korjaustyöt saaressa tai mantereen puolella aloitetaan, sen parempi. Tilaa tiilikaton korjaus Lappeenrantaan meiltä, niin tiedät saavasi nopeasti mitä asiantuntevinta apua. Me tiedämme, miten kattosi saa kuntoon, ja olemme valmiita näkemään vaivaa kattosi kunnon eteen!

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Lappeenranta – Loistavalla ammattitaidolla korjattu aluskate on luotettava kumppani 

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Lappeenranta – Meidän verrattomat kattoammattilaisemme vastaavat mielellään aluskatteesi kunnostamisesta! Aluskatteet ovat nykyään jo niin laadukkaita ja kestäviä, ettet välttämättä tarvitse minkäänlaista aluskatteen paikkausta. Aluskatteen kestävyyteen ei kuitenkaan kannata luottaa liikaa. Tarkasta aluskatteesi joka kevät ja syksy, niin tiedät, tarvitsetko esimerkiksi aluskatteen korjausta jiiristä (toisin sanoen sisätaitteesta) vai etkö. Mikäli tarvitset jonkinlaista aluskatteen korjausta, paikkausta ja tiivistystä Lappeenrannassa, älä epäröi ottaa yhteyttä. Me hoidamme peltikaton tai tiilikaton aluskatteen korjauksen, paikkauksen sekä tiivistyksen aina yhtä mielellämme – ja aina yhtä taitavasti!

Loistavalla ammattitaidolla kunnostettu aluskate on luotettava kumppani aina siihen asti, että katto on aika uusia. Oikein, joissain tapauksissa aluskate saa jäädä palvelemaan uuden katon alle, mutta tavallisesti alus- ja vesikate uusitaan yhtä aikaa. Mitä huolellisemmin uusi aluskate asennetaan, sitä parempi. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys esimerkiksi jonkin läpiviennin – kattoikkunan, kattoluukun, kattovalokuvun, viemärintuuletusputken tai vaikkapa ilmanvaihtoputken – kohdalta johtuu nimittäin usein asennusvirheistä. 

Jos tarvitset aluskatteen korjausta ja paikkausta esimerkiksi savupiipun kohdalta siksi, että aluskate on aikoinaan asennettu väärin, ota yhteyttä. Me tiedämme, kuinka aluskatteen ylösnostot ja tiivistäminen savupiippuun kuuluu toteuttaa, joten aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Lappeenrannassa johtaa tällaisessakin tilanteessa parhaaseen lopputulokseen. Toki aluskatteen korjaustarpeet voivat johtua myös normaalista kulumisesta tai joistain poikkeuksellisista rasituksista. Tilaa aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Lappeenrantaan meiltä – muuta ei tarvita!

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Lappeenranta – Korjaus tehdään kattosi ehdoilla

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Lappeenranta – Korjaus suoritetaan kattosi ja sen läpivientien ehdoilla! Näin katon korjaus vuotavan savupiipun, kattoikkunan, kattoluukun, kattovalokuvun, viemärintuuletusputken, ilmanvaihtoputken tai jonkin muun läpiviennin kohdalta johtaa ensiluokkaiseen lopputulokseen.

Ensin otamme selvää siitä, miksi kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Lappeenrannassa, ja mitä kaikkea siitä on aiheutunut.

Sitten teemme kattokorjauksen, minkä jälkeen ei ole mahdollista, että jokin kattoläpivienti (kuten kattoikkuna, kattovalokupu tai kattoluukku) vuotaa Lappeenrannassa.

Otathan yhteyttä heti, kun huomaat, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Lappeenrannassa!