Katon korjaus Hyvinkää

Katon korjaus Hyvinkää – tuloksena on tiivis ja hyvinvoiva katto, kun laitat asialle laatuvarman ammattitiimimme. Korjaustarvetta syntyy jokaisella katolla jossakin vaiheessa elinkaarta. Tyypillisiin vaivoihin kuuluvat muun muassa vuoto- ja tiiveysongelmat, repsottavat rännit, mekaaniset vauriot sekä muut epäkohdat katon toimivuudessa. Uudemmassa kohteessa riittävät yleensä pienet, paikalliset täsmätyöt, kun taas vanhempi katto voi vaatia osakseen jo kattaviakin kunnostustoimia. Veronsa vievät lämpötilanvaihtelut sekä muut ulkoiset rasitukset; sammal, siitepöly, lehtiroska, lika, kosteus sekä auringon uv-säteily. Vähitellen tiilet murentuvat, huopa halkeilee ja pelti ruostuu, ja tilannetta pahentavat vielä kattohuollon laiminlyönti sekä alkuperäisen asennuksen virheet. Toisaalta uusi ja tervekin katto voi äkisti joutua korjauskuntoon, mikäli paikalle osuvat varoittamatta lumi- tai myrskyvauriot. Ehkä vahinkoa aiheutui, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle, tai kun lumi irrotti tikkaat, lumiesteen tai kattoläpiviennin, niin että kattoon tuli reikä.

Vuotaako katto siis savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta? Tai onko tarpeen toteuttaa vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys? Meiltä saat sujuvat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Hyvinkäällä, tarvitsitpa yksittäisen kattovuodon paikkausta tai aluskatteen ja rakenteiden korjausta. Teemme kastuneiden villojen tai laudoituksien vaihdot sekä katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden paikkaukset, sadevesijärjestelmien saneeraukset samoin kuin myrskyvaurioiden korjaukset. Huoleksemme voit uskoa kunnostukset kohteen mallista tai materiaalista riippumatta – paikkaamme harja-, auma-, pulpetti- ja taitekatot pellistä tiileen sekä palahuopaan. Voit tilata kauttamme niin omakotitalon, autotallin kuin kesämökinkin katon korjaukset, kunnostukset pihavarastoon ja rantasaunaan sekä muihin asuin- tai ulkorakennuksiin. Lisäksi suoritamme katon korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa.

Ammattilaistemme kattotöihin sisältyy mahdollisuus kotitalousvähennyksen hyödyntämiseen, ja sivujemme kautta voi kuluihin hakea joustavaa, luotettavaa rahoitusta. Toimialueeseemme kuuluu Hyvinkään ohella muukin Uusimaa; Tuusula, Mäntsälä, Järvenpää, Vihti ja Nurmijärvi. Toteutamme korjaukset turvallisesti ja asiakaslähtöisellä palvelulla, avaimet käteen- periaatteella aina kattosi tarpeiden mukaan. Meiltä saat kattotyöt laatutuottein sekä loistavin, luotettavin tuloksin – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Hyvinkäällä!

Huopakaton korjaus Hyvinkää, hoidamme kuprut ja halkeamat kuntoon

Huopakaton korjaus Hyvinkää – tyylikäs ja tehokas kattopalvelumme kunnostaa katepinnan kulumat. Huopakattoon, eli bitumikattoon iskevät monenlaiset mekaaniset sekä kemialliset rasitukset. Kattohuopien kuivuminen tuottaa haasteensa ikääntymisen ja uv-säteilyn toimesta, ja kun kermejä suojaava sirote kuluu, kate joutuu vaurioille alttiiksi. Huopakaton vuotoherkkiin kohtiin kuuluvat jiirit, saumat sekä läpiviennit, joten huopakatto tai palahuopakatto saattaa vuotaa näidenkin elementtien osalta. Katteeseen voi ilmestyä reikiä, kulumia, repeämiä, painumia tai kupruja, joskus jopa silminnähtäviä pullistumia eli niin sanottuja huopakaton höyrypusseja. Liitoksia painavat sammaleen juuret sekä talvella kertyvä lumikuorma, ja lisäksi huopakatto saattaa kärsiä äkillisistä myrskytuhoista. Ehkä myrskytuuli riepotteli huopavuotia tai myrsky vioitti kattotekniikkaa. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle.

Toteutamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Hyvinkäällä. Katsastamme vaurioiden laajuuden sekä luonteen, ja suhteutamme korjaustyöt sen mukaan. Kun kyse on pienehköistä katepinnan kulumista, voi riittää kunnostus massalla, kun taas isompiin vauriokohtiin täytyy kenties asentaa erityiset huopakaton paikkapalat. Tiivistämme aukeilleet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja viillämme auki kuprut eli höyrypussit katepinnan tasoitusta varten. Suoritamme Hyvinkäällä tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset, samaten myös kaikki huopakaton tulityöt sekä alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot. Lisäksi hoidamme huopakaton sekä palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä huopakaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Hyvinkää – loistava panostus katon käyttövarmuuteen

Peltikaton korjaus Hyvinkää, vakuuttavin ottein ja laatutuloksin osaavien ammattilaistemme toimesta. Peltikatonkin saattavat hetkessä rikkoa muun muassa myrskyvauriot. Ehkä katto joutui kärsimään, kun myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky muulla tavoin vioitti kattoa. Peltikaton laittavat niin ikään lujille sään ja ympäristön kulutukset, kun toistuvat lämpötilanvaihtelut aiheuttavat kattopeltien elämistä edestakaisin. Tuloksena tästä kiinnikkeet höltyvät ja peltikaton naulat pumppautuvat ylös, jolloin peltien liitokset alkavat irvistää, ja vesitiiveys on katolta tiessään. Kun peltikatto vuotaa, voi haasteita paikantua myös yläpohjan ja aluskatteen tienoille – vaikkapa aluskate saattaa olla vanhuuttaan kulunut, vaurioitunut tai väärin asennettu. Peltikaton tyypillisiin vaivoihin lukeutuu myös kattoa riuduttava ruoste, ja erityisen hanakasti korroosio iskee hoitamatta jääneisiin pelteihin.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Hyvinkäällä edellyttää onnistuneet pohjatyöt, kuten lian sekä ruosteen poiston alustasta, niin että paikkausjälki on siisti sekä pitävä. Kun vauriot jäävät luonteeltaan paikallisiksi, riittää nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, jos se kohdekaton kannalta on kätevämpää. Suoritamme kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, samoin peltikaton aluskatteen ja yläpohjan korjaukset, paikkaukset sekä tiivistykset Hyvinkäällä. Kattopeltisepiltämme sujuvat samaten peltikaton myrskyvaurioiden korjaukset, sekä pienet ja suuret peltikaton kunnostukset kaikissa saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Hyvinkää – kunnostukset sujuvat meiltä tyylipuhtaasti

Tiilikaton korjaus Hyvinkää, kokeneet osaajamme hoitavat paikkaukset tyylillä sekä taidolla. Lujatekoinen tiilikattokin joutuu kohtaamaan sään ja ympäristön kulutukset. Huokoisia tiiliä kalvavat sammal sekä pakkasrapautumisen kierre, ja myös lumi saattaa painaa rakenteita notkolle tai työntää vettä saumoista sisään. Jos rikkinäiset kattotiilet jätetään pidemmäksi aikaa oman onnensa nojaan, vesi pääsee niiden kautta lahottamaan ruodepuut, jolloin kate alkaa painua alaspäin. Kun tiilikatto vuotaa rakenteisiin, on syytä tutkia myös aluskatteen tilanne – siitäkin voi löytyä epäkohtia, kuten vaurioita tai asennusvirheitä. Tai kenties kattoon ovat päässeet käsiksi äkilliset myrskyvahingot, jotka voivat olla kaikkea katepinnan naarmuista rikkinäisiin välikaton rakenteisiin. Ehkä ongelmia syntyi, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Hyvinkäällä täyty toteuttaa ajoissa, ennen kuin katto ehtii tarpeettomasti ränsistyä remonttikuntoon. Tyypillisesti tiilikaton korjaustarve osoittautuu luonteeltaan hyvinkin paikalliseksi, niin että katolle riittävät yksittäiset toimet, kuten rikkinäisten kattotiilien vaihdot. Vaihdamme myös korjauskohdan kastuneet laudoitukset sekä kastuneet eristevillat, ja teemme tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset sekä tiivistykset Hyvinkäällä. Saat meiltä tarpeen mukaan tiilikaton pintakäsittelyt ja myrskyvaurioiden korjaukset, sekä kattavat tiilikaton kunnostukset myös saaressa sijaitsevissa kohteissa.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Hyvinkää, yksilöllisenä palveluna kattosi tarpeiden mukaan

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Hyvinkää – toteutamme paikkaukset yläpohjan turvaksi ja tätä kautta koko talon hyödyksi. Aluskatteen tehtävänä on suojata rakenteet tihkuvan kosteuden vaaroilta. Jiirit, läpiviennit sekä muut vuotoherkät elementit täytyy alusta alkaen tiivistää huolella, jotta vesi ei päädy niiden kohdalta eristeisiin tai muualle yläpohjan rakenteisiin. Ongelmien syyksi voi paljastua iän tuoma kuluma, vaurio tai asennusvirhe; vaikkapa ilmanvaihtoputket on toteutettu puutteellisesti, ilman tiivistäviä läpivientikappaleita. Meiltä löytyy kattava kokemus ja tietotaito korjaamaan tällaiset epäkohdat – teemme peltikaton sekä tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Hyvinkäällä.

Toteutamme kunnostukset katolle ja rakenteille turvallisella tavalla, huolehtien riittävät limitykset sekä tiivistykset yksityiskohtia myöten kuntoon. Paikkaamme aluskatteen reiät ja asennamme repeämiin uutta aluskatetta, ja tarkistamme myös rakenteiden kunnon sekä tilanteen korjattavan alueen osalta. Palvelemme aluskatteen korjauksissa ja paikkauksissa kaikkien katon elementtien suhteen, myös jiiristä ja sisätaitteesta sekä muun muassa savupiipun kohdalta. Viimeistelemme aluskatteen ylösnostot sekä suoritamme tiivistämisen savupiippuun, ja asennamme jiireihin oppikirjan mukaiset, kahdensuuntaiset aluskatteet. Uusimme tarpeen mukaan yläpohjan lahovauriot sekä kastuneet eristevillat, ja kohennamme myös välikaton tuuletusta, jos se kondenssiongelmien vuoksi on tarpeen. Lisäksi teemme aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Hyvinkäällä läpiviennin kohdalta – kattoikkunan, ilmanvaihtoputken, kattovalokuvun, viemärintuuletusputken tai kattoluukun kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Hyvinkää – korjaus kohentaa koko katon tiiveyttä ja kuntoa

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Hyvinkää – korjaus auttaa jatkamaan katon käyttöikää sekä tehostamaan toimintavarmuutta. Läpiviennit muodostavat rakenteensa puolesta kattovuodon ja kosteusvaurion riskin. Kun huomaat, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Hyvinkäällä, kutsu paikalle pätevät osaajamme toteuttamaan tarvittavat paikkaukset. Meiltä saat katon korjaukset vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun kohdalta, sekä savupiipun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun vuotavan läpiviennin kohdalta. Uusimme kärsineet suojapellit ja falskaavat tai vioittuneet tiivisteet. Asennamme myös puuttuvat ylösnostot sekä läpivientien tiivistekappaleet.

Hoidamme homman, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Hyvinkäällä – ota siksi yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous katon korjauksesta sekä paikkauksesta!