Katon korjaus Helsinki

Katon korjaus Helsinki – kunnostukset ylläpitävät rakenteiden terveyttä, joten kutsu töihin laadukas kattopalvelutiimimme. Korjaustarvetta tuottavat niin ajan hampaan nakerrus kuin sään ja ympäristön kulutuksetkin. Ehkä katto vuotaa esimerkiksi savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta. Tai kenties täytyy teettää vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys. Uudemmassa kohteessa riittävät yleensä pienet, paikalliset täsmätoimet, kun taas vanhempi katto voi vaatia osakseen jo kattaviakin kunnostustoimia. Lisäksi pienikin vuoto voi aiheuttaa mittavan kokoluokan murheita, mikäli vesi pääsee etenemään yläpohjaan ja lahottamaan välikaton rakenteet. Kattoa verottavat monentyyppiset ympäristön uhkatekijät; kosteus, lika, lehtiroska, sammal, uv-säteily ja lämpötilanvaihtelut. Tilannetta pahentaa entisestään, jos katon huolto on heikoissa kantimissa, tai jos katon alkuperäiseen asennukseen liittyen on tehty kohtalokkaita virheitä. Toisaalta korjaustarve voi hyvin yhyttää uuden ja terveenkin katon, mikäli kohdalle sattuvat äkkiarvaamatta lumi- tai myrskyvauriot. Kenties katto joutui kärsimään, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle, tai kun lumi irrotti tikkaat, lumiesteen tai kattoläpiviennin, niin että kattoon tuli reikä.

Toteutamme laatuvarmat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Helsingissä, kattovuodon kunnostuksista jiiritöihin sekä myrskyvaurioiden korjauksiin. Teemme kastuneiden villojen tai laudoituksien vaihdot sekä katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden paikkaukset, sadevesijärjestelmien saneeraukset samoin kuin aluskatteen ja rakenteiden korjaukset. Kunnostamme taidolla kohteen kuin kohteen katon mallista tai materiaalista riippumatta – harja-, auma-, tasa- sekä taitekatot tiilestä peltiin ja palahuopaan. Voit tilata toimestamme omakotitalon, autotallin, -katoksen ja mökin katon korjaukset, kunnostukset pihavarastoon ja rantasaunaan sekä muihin asuin- tai ulkorakennuksiin. Lisäksi suoritamme katon korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa.

Ammattilaistemme kattotöihin sisältyy mahdollisuus kotitalousvähennyksen hyödyntämiseen, ja sivujemme kautta voi kuluihin hakea joustavaa rahoitusta tarpeen mukaan. Palvelemme korjauksissa osaavin ottein ja avaimet käteen- periaatteella, laadukkain tuottein sekä menetelmin aina kattosi ehdoilla ja parhaaksi. Toimialueeseemme kuuluu kattavasti muukin lähiseutu ja Uusimaa, kuten Espoo, Sipoo, Kerava, Kauniainen, Vantaa, Oulunkylä, Kulosaari, Haaga ja Huopalahti. Kunnostukset säästävät aikaa ja rahaa sekä ehkäisevät isommat remontit – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Helsingissä!

Huopakaton korjaus Helsinki, vahvuutemme on laadukas ja yksilöllinen palvelu

Huopakaton korjaus Helsinki – edistämme kattosi hyvinvointia laadukkailla täsmäpaikkauksilla. Vanhemmiten huopakattoa, eli bitumikattoa vaivaavat muun muassa katepinnan kulumat. Ikääntyminen ja auringon uv-säteily kuivattavat osaltaan huopia, jolloin suojaava sirote kuluu pinnasta pois, ja kate joutuu vaurioille alttiiksi. Kermeihin muodostuu reikiä, repeämiä, kulumia, painumia tai kupruja, joskus jopa suoranaisia pullistumia eli niin kutsuttuja huopakaton höyrypusseja. Tai ehkäpä huopakatto tai palahuopakatto vuotaa jiireistä, saumoista tai läpivienneistä, sammaleen juurten sekä lumikuorman vuoksi tai myrskyvaurioiden toimesta. Kenties myrskytuuli riepotteli huopavuotia tai myrsky irrotti pellityksiä katolta, tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle.

Hoidamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Helsingissä. Kokeneet ammattilaisemme palauttavat katollesi parhaan teknisen toimivuuden. Käsittelyaineet ja korjaustavat valitsemme tarkasti vaurioiden mukaan, massauksista ja paikkapalojen asennuksista irronneiden bitumipaanujen liimaukseen. Samakin ongelma voi eri kohteissa vaatia tyystin erityyppiset ratkaisut, joten yksilöllinen toteutuksemme pitää huolen, että lopputulos on paras mahdollinen. Etsimme haljenneet tai aukeilleet saumat sekä tiivistämme liitokset kuntoon, ja kuprut eli höyrypussit leikkaamme auki katepinnan tasoittamista varten. Saat meiltä Helsingissä myös tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset, samaten niin ikään huopakaton tulityöt sekä alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot. Lisäksi suoritamme huopakaton sekä palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä huopakaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Helsinki – paikkaus mahdollistaa pitkäikäisen ja hyvinvoivan katon

Peltikaton korjaus Helsinki, kunnostamme katolta niin tihkuvuodot kuin kattavat rakennevauriotkin. Peltikatonkin saattavat rikkoa muun muassa myrskyn tai lumen tekemät tuhot. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten lumi pudotti rännit, lumiesteet tai tikkaat, niin että kattoon tuli reikiä. Omat haasteensa katolle syntyy myös sään- ja lämpötilanvaihteluista, kun aurinko, vesi, pakkanen ja jää saavat kattopellit elämään edestakaisin. Lämpöliike kiinnikkeissä ja liitoksissa aiheuttaa vuotoja ja räminää, kun peltikaton naulat pumppautuvat ylös, ja peltien saumat alkavat irvistää. Jos taas peltikatto vuotaa rakenteisiin, on syytä tarkistaa yläpohjan tilanne – kenties tarvitaankin peltikaton aluskatteen korjausta, tiivistystä sekä paikkausta. Vielä eräs tyypillinen peltikaton vaiva on kattoa riipivä ruoste, ja erityisen hanakasti korroosio valtaa hoitamatta jätetyt pellit.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Helsingissä tarkoittaa yleensä täsmätoimia, kuten nykyisen peltikaton reikien paikkausta tai yksittäisten kattopeltien vaihtoa. Toteutamme tunnolliset pohjatyöt, kuten lian sekä ruosteen poiston alustasta; näin massaukset ja tiivistykset saadaan tarttumaan, ja työnjälki on siisti sekä pitävä. Mikäli reikä löytyy kattopeltien kiinnikkeen tuntumasta, teemme naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, sekä tarvittaessa lisäkiinnitykset kattopelteihin, jos alkuperäinen asennus on tehty liian harvaan. Hoidamme niin ikään peltikaton lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaukset Helsingissä, sekä kattavat peltikaton kunnostukset kaikissa saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Helsinki, täydellä osaamisella kattosi parhaaksi

Tiilikaton korjaus Helsinki – edullinen ja toimiva täsmäratkaisu kokeneiden osaajiemme kautta. Myös tiilikaton kohtaloksi saattavat koitua myrskyn aiheuttamat vauriot. Kenties tuuli tai myrsky irrotti ja vei mennessään harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen. Tai sitten rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Tavallisimmin tiilikatto kuitenkin haurastuu pikkuhiljaa ajan myötä, kun katetta jäytävät sammal ja lumikuorma sekä jatkuvat lämpötilanvaihtelut. Sammal syö tiilestä mineraaleja sekä upottaa juurensa katteeseen. Lumi taas voi painaa rakenteet notkolle tai synnyttää liitoksiin saumavuotoja. Ikääntyessään tiilikatto myös huokoistuu lisää sitoen itseensä kosteutta, ja kun vesi tiilten sisällä vuoroin jäätyy ja sulaa, syntyy tuhoisa pakkasrapautumisen kierre. Kun tiilikatto vuotaa, voi olla tarpeen tarkistaa myös yläpohjan ja aluskatteen tilanne – vaikkapa aluskatteesta saattaa löytyä epäkohtia, kuten vaurioita tai asennusvirheitä.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Helsingissä on ennen kaikkea toteutettava ajoissa, niin ettei katto pääse syyttä suotta ränsistymään remonttikuntoon. Tyypillisesti korjaustarve tiilikatolla osoittautuu luonteeltaan varsin paikalliseksi, niin että katolle riittävät yksittäiset toimet, kuten rikkinäisten kattotiilien vaihto. Saat meiltä myös tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Helsingissä, samoin myrskyvaurioiden korjaukset sekä katon saneeraukset saarikohteissa. Tiilikaton korjauksen ja paikkauksen päätteeksi pintakäsittelemme kärsineet tiilet, jotta rapautunut kate saa taas asianmukaisen suojan kosteutta ja kasvustoa vastaan.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Helsinki – hoidamme paikkaukset kokenein ottein

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Helsinki, taitavat paikkaukset kattosi parhaaksi pätevien tekijöidemme toimesta. Aluskatteen tehtävä on suojata rakenteet tihkuvan kosteuden vaaroilta. Jos aluskate vuotaa, saattaa se johtua sään ja iän tuomista kulumista, joskus myös alkuperäisen asennuksen virheistä tai muista mekaanisista vaurioista. Jiiripuiden väliin on ehkä jäänyt rakoa, tai aluskate asennettu väärälle kireydelle. Tai sitten myrsky on tehnyt katolla tuhojaan ja rikkonut samalla aluskatteen. Olipa ongelmien syy mikä tahansa, hoidamme kunnostukset huolella – sekä peltikaton että tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Helsingissä.

Paikkaamme aluskatteen yksittäiset reiät sekä vaihdamme reikiintyneet vuodat, huolehtien aina kaikki limitykset ja tiivistykset yksityiskohtia myöten kuntoon. Korjaamme katolta lahovauriot, valumajäljet ja kastuneet villat, sekä kohennamme eristystä tai välikaton tuuletusta, jos ilmanvaihdon tilanne niin vaatii. Palvelemme aluskatteen korjauksissa ja paikkauksissa haastavienkin elementtien osalta, kuten jiiristä ja sisätaitteesta sekä muun muassa savupiipun kohdalta. Suoritamme aluskatteen ylösnostot sekä toteutamme tiivistämisen savupiippuun, ja asennamme jiireihin oppikirjan mukaiset, kahdensuuntaiset aluskatteet. Lisäksi teemme aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Helsingissä läpiviennin kohdalta – kattoikkunan, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken, kattoluukun ja kattovalokuvun kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Helsinki – korjaus palvelee kattoasi ammattitaidolla

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Helsinki – korjaus pidentää ja parantaa kattosi käyttökaarta, kun laitat asialle ansioituneen ammattitiimimme. Läpiviennit ovat kattoon tehtäviä reikiä tai leikkauksia, joten niihin liittyy aina kattovuodon riski. Kun huomaat, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Helsingissä, pelasta katto pahemmilta vaurioilta teettämällä kunnostukset kauttamme. Saat meiltä katon korjaukset vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun kohdalta, sekä savupiipun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun vuotavan läpiviennin kohdalta. Uusimme ränsistyneet suojapellit sekä vanhat ja virttyneet tiivisteet. Lisäksi asennamme aluskatteen ylösnostot samoin kuin läpivientien tiivistekappaleet.

Kattopalvelumme auttaa, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Helsingissä – ota siksi yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous katon korjauksesta sekä paikkauksesta!