Katon korjaus Espoo

Katon korjaus Espoo, tehokas palvelumme kunnostaa katolta niin pienet kuin suuretkin epäkohdat. Korjaustarpeen laajuus sekä luonne vaihtelevat siinä missä kohteena olevat katotkin. Uudemmassa kohteessa kyse on yleensä pienistä, paikallisista epäkohdista; katolta löytyy repsottava pellitys tai yksittäinen tihkuvuoto jiirissä. Vanhempi katto puolestaan voi vaatia jo astetta kattavampia toimia, mikäli pikkuviat ovat päässeet muhimaan katolla ja äityneet vuosien saatossa pahemmiksi. Kun katto vuotaa, tyypillisiä syitä ovat erilaiset ulkoiset rasitukset, kuten kosteus, lika, lehtiroska, sammal sekä auringon paahtava uv-säteily. Toistuvat lämpötilanvaihtelut pyrkivät hapertamaan läpivientien tiivisteet, ja tilannetta pahentavat vielä kattohuollon laiminlyönti sekä virheet katon alkuperäisessä asennuksessa. Toisaalta korjaustarve voi päästä käsiksi uuteen ja terveeseenkin kattoon, mikäli paikalle sattuvat varoittamatta lumi- tai myrskyvauriot. Kenties haasteita syntyi, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle, tai kun lumi irrotti tikkaat, lumiesteen tai kattoläpiviennin, niin että kattoon tuli reikä. Ajoissa tehty katon kunnostus kuitenkin säästää useimmilta murheilta. Nykyinen katto saa pidemmän käyttöiän sekä paremman toimintavarmuuden.

Vuotaako katto siis savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta? Tai onko tarpeen toteuttaa vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys? Meiltä saat sujuvat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Espoossa, kattovuodon kunnostuksista vaativiin tulitöihin sekä aluskatteen ja rakenteiden korjauksiin. Teemme kastuneiden villojen tai laudoituksien vaihdot sekä katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden paikkaukset, sadevesijärjestelmien saneeraukset samoin kuin myrskyvaurioiden korjaukset. Paikkaamme ja tiivistämme taitavalla palvelulla kaikki kattomallit sekä -materiaalit – huopa-, pelti- sekä tiilikatteet harjakatosta auma- ja taitekattoon. Hoidamme luotettavat omakotitalon, autotallin, -katoksen ja mökin katon korjaukset, kunnostukset varastoihin ja piharakennuksiin sekä myös saaressa sijaitseviin kohteisiin. Ammattilaistemme kattotöitä voit hyödyntää verotuksessa kotitalousvähennyksen kohdalla, ja sivujemme kautta on kuluihin haettavissa joustavaa, luotettavaa rahoitusta. Toimialueeseemme sisältyy Espoon ohella muukin Uusimaa, kuten Vihti, Kirkkonummi, Kauniainen, Helsinki ja Vantaa. Palvelemme korjauksissa laatutuottein ja asiakaslähtöisin ottein, avaimet käteen- periaatteella aina kattosi tarpeiden mukaan. Tunnollinen huolenpito katosta edistää kattavasti koko talon hyvinvointia – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Espoossa!

Huopakaton korjaus Espoo – tunnollinen huolenpito hoituu kauttamme

Huopakaton korjaus Espoo, kestävä ja kaunis korjaustulos hoituu taidolla ammattilaistemme toimesta. Huopakaton, eli bitumikaton saattavat yllättää muun muassa myrskyvahingot. Ehkä huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Tai sitten myrskytuuli repi katolta huopia irti, tai myrsky vioitti kattotekniikkaa. Tavallisimmin huopakate kuitenkin haurastuu arkisten kulutusten toimesta, ja mekaaninen sekä kemiallinen rasitus iskevät etenkin vanhempaan huopaan. Erityisen vuotoalttiisiin elementteihin kuuluvat jiirit, saumat sekä läpiviennit, ja kun ikääntyminen sekä uv-säteily kuivattavat kermejä, riski katepinnan halkeilulle kasvaa. Selkeinä merkkeinä korjaustarpeesta toimivat erilaiset vauriot ja muutokset; reiät, repeämät, rypyt, vekit, kuprut, kulumat ja painumat. Lisäksi kermien välinen kosteus saattaa näkyvästi pullistaa huovan, ja pahimmillaan tällainen niin sanottu höyrypussi puhkoo rikki katteen pinnan. Huopakatto tai palahuopakatto saattaa vuotaa myös sammaleen tai lumikuorman vuoksi. Liitokset joutuvat iän myötä koville näidenkin tekijöiden toimesta.

Hoidamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Espoossa. Valitsemme kaikki paikkausaineet ja -menetelmät tarkasti vaurioiden mukaan. Tiivistämme aukeilleet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja täsmäkunnostamme massalla pienehköt katepinnan kulumat. Isompiin vauriokohtiin mitoitamme ja asennamme erityiset huopakaton paikkapalat, ja kuprut eli höyrypussit viillämme auki, jotta kate saadaan tasoitettua kuntoon. Toteutamme Espoossa huopakaton alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot, samoin taitoa kysyvät tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Lisäksi saat meiltä huopakaton sekä palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä huopakaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Espoo, paikkauksilla väistetään isommat remontit

Peltikaton korjaus Espoo – paikkaamme katepinnan reiät sekä ruostekohdat siistein ja sujuvin ottein. Korroosio iskee herkästi etenkin hoitamatta jääneisiin pelteihin. Myös hyvin huollettu peltikatto tuntee nahoissaan sään- ja lämpötilanvaihtelut, kun sadevedet, uv-säteily, pakkanen ja jää saavat kattopellit elämään edestakaisin. Tämän myötä kiinnikkeet höllentyvät ja peltikaton naulat pumppautuvat ylös, jolloin peltien liitokset alkavat irvistää, ja vesitiiveys on saumoista tiessään. Kun peltikatto vuotaa, voi ongelmia löytyä myös yläpohjan ja aluskatteen tienoilta – vaikkapa aluskate voi olla vanhuuttaan kulunut tai kärsinyt mekaanisen vaurion. Tai ehkäpä katto on joutunut törmäämään myrskyn tai lumen tekemiin tuhoihin, jotka saattavat aiheuttaa mittavaa vahinkoa uudella ja terveelläkin katolla. Kenties tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten lumi repi mukanaan alas tikkaat sekä kattosillat, niin että peltiin tuli reikiä.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Espoossa on kattosi kokonaisvaltaiseksi hyödyksi, kun laitat asialle kokeneet ja taitavat kattopeltiseppämme. Suoritamme kohteen mukaan räätälöidysti peltikaton reikien paikkaukset, sekä tarvittaessa yksittäisten kattopeltien vaihdot, kun vauriot jäävät luonteeltaan paikallisiksi. Hallitsemme kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, samoin peltikaton aluskatteen ja yläpohjan korjaukset, paikkaukset sekä tiivistykset Espoossa. Toteutamme niin ikään peltikaton lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaukset, sekä kattavat peltikaton kunnostukset kaikissa saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Espoo, tiivistämme kattosi ongelmakohdat

Tiilikaton korjaus Espoo – kunnostamme niin saumojen tihkuvuodot kuin kattavat rakennevauriotkin. Myös tiilikaton kohtaloksi saattavat koitua myrskyn aikaansaamat tuhot. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti ja vei mennessään harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen. Tai sitten katto kärsi vahinkoa, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Tavallisimmin tiilikatto kuitenkin murentuu pikkuhiljaa arkisissa kulutuksissa, kun tiiliä jäytävät sammal ja lumikuorma sekä jatkuvat lämpötilanvaihtelut. Lumi saattaa painaa rakenteet notkolle ja sammal työntää juuriaan katteeseen, ja kosteus sekä vaihtelevat sääolot synnyttävät tuhoisan pakkasrapautumisen kierteen. Jos taas tiilikatto vuotaa rakenteisiin, on syytä katsastaa yläpohjan tilanne – vaikkapa aluskatteesta voi löytyä epäkohtia, kuten vaurioita tai asennusvirheitä. Tiilikatto ei ole itsessään vesitiivis eikä edes sellaiseksi suunniteltu, ja niinpä avukseen se tarvitsee kaikissa tapauksissa luotettavan, laadukkaan aluskatteen.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Espoossa toteutetaan taidolla toimestamme, alkaen rikkinäisten kattotiilien vaihdosta aina myrskyvaurioiden korjauksiin. Olennaista on, että kunnostuksiin ryhdytään riittävän hyvissä ajoin; näin vältetään kosteus- ja lahohaitat sekä turhat, tarpeettomat remontit. Saat meiltä myös tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Espoossa, samoin painuneen rakenteen oikaisut sekä katon saneeraukset saarikohteissa. Tiilikaton korjauksen ja paikkauksen lopuksi pintakäsittelemme kuluneet tiilet, jotta kulunut kate pystyy pitämään puolensa kosteutta ja kasvustoa vastaan.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Espoo – meiltä löytyy ensiluokkaiset osaajat työhön

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Espoo, paikkauksemme parantavat toimintavarmuutta ja suojaavat yläpohjan terveyttä. Aluskatteen tehtävä on varjella rakenteet tihkuvan kosteuden vaaroilta. Kun aluskatteessa ilmenee vuoto-ongelmia, syy voi löytyä asennusvirheistä – ehkä aluskate on liian löysä tai kireä, tai asennettu väärästä suunnasta. Omat vaikeutensa aiheutuu samaten sään ja iän tuomista kulumista, joskus myös mekaanisista vaurioista, kuten myrskyn tekemistä tuhoista. Pätevät ammattilaisemme hoitavat taidolla kaikki aluskatteen korjaustyöt – sekä peltikaton että tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Espoossa.

Kauttamme luonnistuvat tyylikkäät ja turvalliset aluskatteen korjaukset sekä paikkaukset, muun muassa jiiristä ja sisätaitteesta sekä vaikkapa savupiipun kohdalta. Suoritamme aluskatteen ylösnostot sekä toteutamme tiivistämisen savupiippuun, ja asennamme jiireihin saumaukset, laudoitukset sekä pellitykset viimeisen päälle. Toimimme katollesi räätälöidyin metodein sekä ensiluokkaisin tuottein, ja kohennamme myös eristystä tai välikaton tuuletusta sekä hoidamme rakennepaikkaukset. Lisäksi teemme aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Espoossa läpiviennin kohdalta – kattoikkunan, ilmanvaihtoputken, kattoluukun, viemärintuuletusputken ja kattovalokuvun kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Espoo – korjaus mahdollistaa terveen ja pitkäikäisen katon

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Espoo – korjaus vahvistaa kattosi täyttä tiiveyttä, kun jätät työt kokeneiden osaajiemme käsiin. Läpiviennit ovat kattoon tehtäviä reikiä tai leikkauksia, joten niihin sisältyy selkeä vuotoriski. Pahimmillaan falskaava läpivienti voi ohjata vedet sisätiloihin tai rakenteisiin, joten kunnostukset on paras toteuttaa ensi tilassa isompien vaurioiden välttämiseksi. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Espoossa, meiltä saat katollesi pätevät tekijät sekä ensiluokkaiset tuotteet. Hoidamme katon korjaukset vuotavan ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta, sekä savupiipun, kattoluukun, kattoikkunan, kattovalokuvun tai muun läpiviennin kohdalta. Vaihdamme hapertuneet tiivistykset ja aikansa eläneet suojapellit, sekä asennamme läpivientien tiivistekappaleet ja puuttuvat aluskatteen ylösnostot.

Meiltä saat parhaan avun, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Espoossa – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta sekä paikkauksesta!