Huopakattoremontti Espoo

Huopakattoremontti Espoo – etevät huopakate-eksperttimme laittavat kattosi uusiksi käden käänteessä! Yhtä kokenutta ja ripeäliikkeistä remonttitiimiä tuskin löydät muualta Espoosta. Toiminta-alueemme ei kuitenkaan rajoitu vain Espooseen, vaan siihen kuuluu muukin Uusimaa (Helsinki, Vantaa, Kauniainen, Vihti, Kirkkonummi ja Nurmijärvi).

Vuosien varrella riveihimme on kertynyt runsain mitoin tietotaitoa sekä tiivissaumaisen bitumikermikaton että palahuopa- eli lattakaton remontoinnista. Toki tunnemme myös perinteiset kolmiorimakatteet läpikotaisin.

Riuska remonttitiimimme ei mene pois tolaltaan edes siinä tapauksessa, että kattosi välistä paljastuisi kosteutta, notkahtaneita kattorakenteita tai pikku eläinten tekemiä tuhoja. Voit kääntyä puoleemme korkein odotuksin, vaikka puu olisi kaatunut kattoparkasi päälle!

Ota siis yhteyttä, jos huopakattoremontti Espoossa (tai muualla Uusimaa-alueella) sijaitsevassa kohteessasi on jostain syystä ajankohtainen. Tarjouksen omakotitalosi, vapaa-ajan asuntosi tai piharakennuksen ”avaimet käteen”-huopakattoremontista voit pyytää meiltä kätevästi esimerkiksi alla olevaa painiketta klikkaamalla.

Pidä mielessä, että tiukkoja taloustilanteita varten olemme järjestäneet asiakkaillemme mahdollisuuden hakea kauttamme myös joustavaa remonttirahoitusta. Jos huopakattoremontti Espoossa sijaitsevassa kohteessasi uhkaa aiheuttaa rahastressiä kilpailukykyisistä hinnoistamme huolimatta, kannattaa ainakin tutustua rahoitukseen ja osamaksumahdollisuuteen ennen kuin teet lyhytnäköisiä peliliikkeitä.

Palahuopakattoremontti Espoo – näin se etenee!

Palahuopakattoremontti Espoo, kauttamme urakka hoituu pois päiväjärjestyksestäsi luultavasti kivuttomammin kuin olisit ikinä uskonut! Tiimillämme on nimittäin huopakattoremonteista niin vankka kokemus, että kaikki sujuu alusta loppuun yllättävän joutuisasti ja suoraviivaisesti.

Näin huopa- tai palahuopakattoremontti Espoossa pääpiirteittäin etenee:

  1. Tavoitat meidät sekä sähköisesti että pirauttamalla niin keväällä, kesällä, syksyllä kuin talvellakin.
  2. Asiantuntijamme tulevat tutustumaan kohteeseesi, arvioivat vanhan kattorukkasi kunnon sekä tietysti kuuntelevat omat toiveesi käsillä olevan urakan suhteen.
  3. Annamme huippuhyvän tarjouksen ”avaimet käteen”-palahuopakattoremontista Espoossa sijaitsevassa kohteessasi.
  4. Valmistelemme remonttikohteen urakkaa varten.
  5. Purkuvaihe; puramme pois vanhaa kattoa ja kattotuotteita tarvittavilta osin.
  6. Teemme tarvittavat korjaustyöt ja sopimuksen mukaiset muutostyöt kattorakenteisiin ja katon eristykseen.
  7. Asennamme uudet huovat, kattotuotteet ja -läpiviennit.
  8. Siivoamme paikat.
  9. Lopputarkastus.
  10. Valmista!

Nyt kannattaa kuitenkin jo laittaa hösseliksi, niin päästään pian tositoimiin. Mitä pikemmin toimit, sen helpommin huopa- tai palahuopakattoremontti Espoossa tai lähiseudulla sijaitsevassa kohteessasi todennäköisesti onnistuu!

Huopakaton uusiminen Espoo, ei onnistu ihan keneltä tahansa

Huopakaton uusiminen Espoo – urakka, johon eivät rahkeet riitä ihan joka iikalla… Huopakaton remontointi kysyy nimittäin vankkaa ammattiosaamista onnistuakseen varmasti niin kuin pitääkin.

Edes kaikki kattoalan ammattilaiset eivät valitettavasti tunne huopa- ja bitumikatteita niin hyvin, että tiivissaumaisen bitumikermikaton, palahuopakaton tai kolmiorimakaton remontointi onnistuisi kaikkien taiteen sääntöjen mukaan. Voi hyvinkin olla, että esimerkiksi saumojen ja läpivientien tiivistyksessä tai kattoturvatuotteiden asennuksessa sattuu moka poikineen, ja uusi katto jättää toivomisen varaa niin teknisesti kuin visuaalisestikin.

Vaikka moni espoolainen onkin käsistään varsin kätevä, edellä mainituista syistä emme ikävä kyllä voi suositella huopa- tai palahuopakaton uusimista itse. Olkoonkin, että kyse olisi ”vain” siitä tontin nurkalle pykätystä varastosta, autotallista tai pihasaunasta.

Sen sijaan kannattaa luottaa urakka kattoremonttipalvelumme kokeneille huopakate-eksperteille – meiltä saat rahoillesi varmaa vastinetta! Olemme valmiit palvelukseesi jopa saarikohteissa Espoon seudulla.

Muistathan, että meidän tekemämme työ kelpaa myös kotitalousvähennykseen. Jos ryhdyt huopakaton uusimiseen Espoossa itse, et voi vähentää urakan kuluja verotuksessa pennin jeniä.

Palahuopakaton uusiminen Espoo – ethän viivyttele liian pitkään?

Palahuopakaton uusiminen Espoo, ethän viivyttele urakan kanssa liian pitkään? Huopakattoremonttia ei kannata lykätä aina vain ”seuraavaan kesään”, sillä näin toimimalla teet suoraan sanottuna karhunpalveluksen sekä itsellesi että katollesi.

Ongelmana on, että huonokuntoinen huopakatto saattaa lirauttaa kosteutta yläpohjan puolelle ihan huomaamatta. Vaikka kattoa olisi tiivistetty ja paikattu hartaudella, ikävuosien karttuessa huopakaton tiiviys ei valitettavasti ainakaan parane.

Mikäli katon väliin pääsee kuin pääseekin luikahtamaan vettä (esimerkiksi haurastuneen läpivientitiivisteen, ratkenneen sauman tai sammaleen syömän reiän kautta), ei huopa- tai palahuopakaton uusiminen Espoossa sijaitsevassa kohteessasi enää onnistukaan ihan niin helpolla kuin se parhaimmillaan voisi. Korkea ammattiylpeytemme ei salli jättää kattosi väliin esimerkiksi kastuneita eristeitä tai lahoja puurakenteita.

Jos siis haluat huopakattoremontin Espoossa sijaitsevassa kohteessasi hoituvan pois päiväjärjestyksestäsi mahdollisimman ripeällä aikataululla ja edulliseen hintaan, ole ajoissa liikenteessä! Yleisesti ottaen huopa- ja palahuopakaton uusiminen Espoossa on ajankohtaista suunnilleen siinä vaiheessa, kun katon asennuksesta on vierähtänyt nelisenkymmentä vuotta.

Toteutamme myös huopakaton energiaremontit Espoon seudulla!

Tiesitkö, että huopakattoremontti on mitä paras tilaisuus teettää katolle monenlaisia parannustöitä? Kaikki muutokset sekä katon teknisiin että esteettisiin ominaisuuksiin onnistuvat kattoa remontoitaessa helposti ja edullisesti.

Esimerkiksi huopakaton lisäeristystä kannattaa harkita, jos kattosi eristys on nykyisellään heikolla tolalla. Operaatio tunnetaan myös nimellä huopakaton energiaremontti.

Huopakaton energiaremontin myötä talosi tai vapaa-ajan asuntosi lämmityskulut voivat pienentyä sievoisilla summilla, jos lämpö karkaa nyt harakoiden iloksi. Samalla säästyy luontoakin!

Varsinkin moni vanhempi kohde Espoon seudulla saattaisi hyötyä katon lisäeristyksestä eli energiaremontista. Ajan kanssa katon eristeet tuppaavat nimittäin painumaan (etenkin puhallusvilla), jolloin katon väliin muodostuu katon lämmöneristystä heikentäviä kylmiä onkaloita tai siltoja.

Voi myös olla, että katon väliin on alun alkaenkin laitettu kitsaasti eristettä tämän päivän standardeihin nähden. Suositukset eristepaksuuksien suhteen eivät ole nykypäivänä enää samat kuin vielä joitakin vuosikymmeniä sitten.

Huopakattoremontin suunnittelukäynnillä voimme kuitenkin keskustella kanssasi lisää katon lisäeristystöistä ja muista mahdollisista muutostöistä, mikäli et ole kattoosi nykyisellään täysin tyytyväinen. Ota yhteyttä, niin lähdetään visioimaan!